Andreea Bănică a fost invitată în ultima ediție a emisiunii „Play IT”, prezentată de Bianca Iordache și difuzată pe Kanal D2, în fiecare sâmbătă, de la ora 13:00. Celebra cântăreață s-a alăturat campaniei #JOSFILTERELE și a mărturisit că nu este adepta schimbărilor dramatice în fotografii. De multe ori, ea postează în mediul online poze fără niciun fel de retuș.

Citește și: Andreea Bănică a fost în pragul divorțului? Cântăreața a spus adevărul despre căsnicia ei cu Lucian, în emisiunea „În Oglindă”: „L-am concediat”

Andreea Bănică: Păstrez o decență în ceea ce privește modificarea pozelor. Îmi doresc foarte tare ca oamenii să mă recunoască în realitate. Să mă vadă la fel. Într-adevăr, mi se spune că sunt mai slabă decât pe TV. În general, persoanele minione pe TV arată senzațional. Femeile mai corpolente par mai mari în fața camerelor. În ceea ce privește filtrele, am și eu anumite filtre. Le folosesc atunci când mă trezesc dimineața și nu am chef să îmi văd fața și sunt foarte obosită.

Mai mereu nu am timp de somn. Îl folosesc așa în timpul zilei dimineața, dar am momente când îmi arăt fața și chipul pentru că nu mă ascund de nimeni și nu m-am ascuns niciodată. Poate pe vremuri aveam problema asta. De ceva timp probabil că am mai multă încredere în mine. Mă cunosc foarte bine, am încredere în mine.

Andreea Bănică a recurs la o operație neașteptată: „Așa m-am născut. Nu mi-au găsit leacul”

Andreea Bănică a mai recunoscut că, deși nu are nicio operație estetică făcută, oamenii se miră atunci când ea recunoaște acest lucru. Singurele operații la care celebra cântăreață a apelat au legătură cu problemele de sănătate, fiind niște intervenții necesare. Puțini știau că Andreea Bănică a apelat la o operație la degete, deoarece și-a dorit să le îndrepte. Ea a recunoscut că doctorii nu au reușit să îi vindece problema, motiv pentru care s-a resemnat.

Andreea Bănică: Eu mă plac așa cum sunt. Am atâta încrede în mine. E foarte greu să îmi distrugă cineva această imagine despre mine. De multe ori renunț să mai pun și filtru. Odată cu experiența, odată cu vârsta. Eu observ la fetele tinere că sunt înnebunite de aceste filtre. Sunt adepta operațiilor estetice, nu am nicio problemă, dar să se vadă frumos când privești o femeie.

Și eu mă uit după femei pe stradă și îi arăt soțului meu, dar apreciez femeile naturale. Eu recunosc că până la această vârstă nu am nicio operație estetică. Am doar apendicită făcută, aveam probleme când eram mică. Am o operație la deget, pentru că le am strâmbe. Am spus asta, am recunoscut-o tot timpul și nu mă feresc de treaba asta. Așa m-am născut. Nu mi-au găsit leacul, nu mi le-au îndreptat.
Este ok, m-am resemnat. Nu e ăsta cel mai mare defect al meu, probabil există mai mari.

Mi-am făcut o operație de septoplastie. A trebuit să îmi lărgească nara dreaptă. Se lipea odată cu respirația și nu mai puteam să respir. Astea sunt operațiile pe care le am eu. Nu am nicio altă operație. Merg la tratamente din când în când și recomand fetelor care vor să arate bine pe Instagram și în realitate să meargă să își facă tratamente de la vârsta de 25 de ani, atunci când noi nu mai producem colagen.