Andreea Bănică este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Ea s-a lansat în muzică însă de la vârsta adolescenței, iar viața ei a fost întotdeauna înconjurată de muzică, concerte și filmări. În spatele vieții de artist se ascunde și foarte multă suferință, despre care Andreea Bănică a vorbit cu toată sinceritatea în emisiunea „În Oglindă”, prezentată de Mihai Ghiță. Ea a vorbit despre impactul pe care tatăl ei l-a avut asupra vieții și carierei sale.

Părintele Andreei Bănică și-a dorit extrem de mult să o facă celebră, motiv pentru care a împins-o spre a poza într-o revistă pentru adulți și a convins-o să facă pasul spre muzică. 

Citește și: „Am scăpat de acasă, nu mă mai bate nimeni” Andreea Bănică a simțit că l-a apucat pe Dumnezeu de un picior în momentul în care a plecat de lângă tatăl ei! Îi este recunoscătoare, deși a îndurat chinuri groaznice: „L-am iubit așa cum a fost”

Vedeta și-a găsit liniștea în brațele lui Lucian Mitrea, care i-a fost și impresar, dar și soț. În prezent, cei doi au o căsnicie fericită și stabilă de mai bine de 15 ani. Ei au doi copii, o fiică pe nume Sofia, în vârstă de 14 ani, și un fiu pe nume Noah, în vârstă de 6 ani. În presă s-a vehiculat de multe ori că relația lor ar fi ajuns la final, însă Andreea Bănică a negat toate speculațiile.

Andreea Bănică a mărturisit că probabil există multe persoane care vor să îi vadă separați, deoarece le vine greu să creadă că poate exista în continuare dragoste adevărată după atâția ani. Singurele probleme care au intervenit între ei au fost în momentul în care atât viața personală o întâlnea pe cea profesională. Ea a mărturisit că a fost nevoită să îl concedieze pe soțul ei din postul de manager, deoarece devenise mult prea implicat. 

Mihai Ghiță: Lucian acum cumva este lumea ta, universul tău, familia ta. Este tot ce ți-a rămas pe lângă soră. Este și bine, este și rău. Întotdeauna s-a vorbit despre voi. S-a încercat să se forțeze o eventuală ruptură între voi. De ce crezi că sunteți așteptați mereu la cotitură să vă despărțiți? 

Andreea Bănică: Probabil în ziua de azi lumea nu concepe un asemenea cuplu, atât de bine sudat și de clădit, cu o încredere atât de mare,

cu o iubire mare. Până la urmă, de aici pornesc lucrurile frumoase dintre noi, că ne iubim foarte mult. El a încercat toată viața să mă ocrotească, să nu mă deranjeze, să nu mă jignească, m-a iubit și mă iubește foarte mult. A încercat să nu mă deranjeze cu nimic. În ceea ce privește profesia mea, acolo m-a mustrat mult. Aici am văzut o latură a tatălui meu, pe care am regăsit-o în Lucian.

Mihai Ghiță: L-ai concediat vreodată?

Andreea Bănică: Da, l-am concediat. I-am spus că nu mai vreau să meargă cu mine la evenimente. I-am spus să îmi caute un tour manager și cu el să avem mai departe discuțiile. Devenise mult prea implicat, era peste ceea ce trebuia el să facă ca manager. Mă punea în situații dificile. I-am zis că nu vreau să ne stricăm familia din cauza carierei mele. Ajungeam să ne certăm foarte des.

Andreea Bănică, despre zvonurile divorțului: „Nu mi-a dat motive”

Celebra cântăreață a mărturisit că nu s-a gândit niciodată la divorț. Andreea Bănică a mărturisit că Lucian Mitrea nu este doar soțul ei, ci îi este și prieten și să sfătuiesc în orice. Artista a dezvăluit că soțul ei este bărbatul ideal din viața ei, așa cum visa din perioada de când era adolescentă. 

Mihai Ghiță: În subconștient, frica era că o să ajungi controlată?

Andreea Bănică: Probabil că da. Trebuia să fie totul cu măsură, iar el întrecea măsura. S-au aplanat toate conflictele noastre în ceea ce privește profesia. El nu m-ar fi atins cu un deget, nu ar fi făcut ceva să îmi facă rău. Eu i-am spus că vreau doar să mă respecte, el a știut să mă respecte.

Mihai Ghiță: O să întreb direct pentru cei de acasă. Ai vrut vreodată să divorțezi?

Andreea Bănică: Nu. Am un bărbat și un prieten, pentru că este și prietenul meu, atât de bun, blând și adevărat încât nu am avut de ce. Nu mi-a dat motive în viață încât să vreau să divorțez, niciodată.