Diana Enciu este una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut din țara noastră. Influencerița, cunoscută drept Fabuloasa Diana, simte că era în care se intitula așa a trecut, astfel că acum preferă să fie cunoscută doar după numele său. 

Aceasta spune că în continuare crede cu tărie în conceptul unei vieți fabuloase și a explicat cum vede ea o viață cu adevărat împlinită. Diana spune că nu consideră că o existență fabuloasă ține atât de mult de partea materială, ci consideră că depinde de felul în care oamenii văd viața și de

cât de mult apreciază ceea ce au deja.

„Nu trebuie să uităm că Instagram e Instagram și viața reală e viața reală.(...) Nu mă mai identific cu „Fabuloasa Diana”, simt să mă numesc Diana Enciu și atât. Cred că sunt bine unde sunt și sunt ok să mă numesc Diana Enciu.

(n.red. Pentru o viață fabuloasă) Trebuie să te bucuri de absolut orice nimic care îți apare în viață și care te bucură, să încerci să nu te mai uiți în stânga și în dreapta, să îți

vezi de drumul tău, de ce ai acasă și să scoți ce e mai bun din ce ai acasă și ce ai lângă tine. N-a însemnat niciodată, glam, bani, lux. E pur și simplu bucuria de a trăi viața care ne-a fost dată”
, a spus Diana Enciu în cea mai recentă ediție a emisiunii „Play IT”

Influencerița apelează acum mai mult la filtre de lumină și culoare pentru pozele sale, însă recunoaște că în trecut lucrurile nu stăteau chiar așa.

Diana Enciu spune că, deși arăta impecabil, alegea să folosească mai multe aplicații de editat pentru a modifica aspectul corpului său. Pe parcursul timpului însă, aceasta a realizat că își dorește să apeleze la o abordare mai naturală chiar și în mediul online. 

„Da, mă modificam. Mă modificam în ...(n.r. două aplicații de editat). Eram super fit și super slabă și îmi modificam coapsele. Nu înțeleg.

Era un delir.

Citește și: Diana Sar, mărturisiri despre provocările prin care a trecut ca model. Actrița a dezvăluit tot: „Multe standarde sunt false”

În clipa de față da, mai folosesc o aplicație, dar pe nivel minim și cam atât. Dar în clipa de față am renunțat la obsesia asta, pentru că am început, după ce am născut, să mă apreciez mai mult, să mă iubesc mai mult și să înțeleg că e o normalitate să nu fii stilul ăsta de personaj perfect”,

a mai spus influencerița, la Kanal D2.