O nouă ediție a emisiunii „Play IT” vine în fața telespectatorilor cu noi informații utile. Pentru a afla cum se transmit avertizările meteorologice RO-Alert, urmăriți „Play IT”, sâmbăta aceasta, 17 februarie, de la ora 13:30 pe Kanal D2 și Youtube WOWNews.

Expert: Pe măsură ce vedem că se intensifică un anumit fenomen putem emite o alertă de prag superioară. În sistemul RO-Alert, în momentul în care emitem acele avertizări portocalii și roșii, din sistemul nostru de emitere ajung direct la ei în sistem.

Noi colaborăm cu ei, pe ei îi interesează acele fenomene de portocaliu și roșu. Fluxul de transmitere de transmitere a informațiilor mai departe ține deja de ei. Răspunderea noastră este să îi anunțăm în timp real, în momentul în care emitem o anumită avertizare.

Diana Enciu, despre modificarea pozelor: „Am renunțat la obsesia asta”

Diana Enciu a acceptat să se alăture campaniei #JOSFILTRELE și a venit în platoul emisiunii „Play IT”, acolo unde a vorbit despre impactul pe care filtrele și

modificatul pozele l-a avut asupra ei. Influencerița i-a recunoscut Biancăi Iordache că obișnuia să își modifice mereu corpul în poze, însă acest obicei a dispărut după ce a devenit mamă și a început să se iubească mai mult.

Diana Enciu: Da, mă modificam. Eram super fit, super slabă și îmi modificam coapsele. Nu înțeleg, era un delir. În clipa de față, da, mai folosesc la față, dar pe nivel minim.

În clipa de față am renunțat la obsesia asta, pentru că după ce am născut am început să mă iubesc și să mă apreciez mai mult și să înțeleg că e o normalitate să nu fii stilul ăla de personaj „perfect”.

Bianca Iordache: Ce ai învățat în momentul în care erai pe val, după care a venit sarcina și tu nu mai arătai cum voiau ceilalți să arăți tu? Ce ai învățat în momentul acela?

Diana Enciu: Interesant a fost că, deși căutările au fost mai puține, eu nu am dramatizat. Eu am avut sprijinul familiei mele. Focusul meu era pe copil, de a fi lângă Amelie cât mai mult și cât mai des. Am simțit financiar niște schimbări, dar nu cutremurătoare, pentru că eu sunt un om foarte chibzuit și noi lucrăm pe mai mulți direcții, nu doar pe online.

Nu m-a zguduit foarte tare. M-a durut însă ideea asta, că fiind în corpul unei femei mai masive am trăit niște experiențe noi. Atunci am realizat prin ce trec alte femei care au un corp mai conturat, mai voluptuos. M-a durut foarte tare chestia asta și am început să schimb comunicarea foarte mult.