„Play IT” aduce cu fiecare ediție invitați care au povești importante de spus pentru telespectatori. Larisa Lupoaea, creatoare de conținut, s-a alăturat campaniei #JOSFILTRELE și a vorbit despre momentele în care și-a dorit să dispară cu totul din social media, dar și care sunt principiile acesteia, pentru a avea succes în online.

Citește și: Otravă, sătul să audă gura lumii! Bloggerul a pus punctul pe „i” la „Play IT”: „E foarte greu să îi mulțumești pe toți și nici nu trebuie să fie ăsta scopul”

Influencerița a mărturisit că cel mai important pentru ea este să apară în fața urmăritorilor așa cum este, fără filtre, fără să se prefacă. Întotdeauna, Larisa Lupoaea a pus accent pe naturalețe, cât și pe a fi cât mai diferită. Ea a dezvăluit în platoul emisiunii „Play IT” că simplitatea și naturalețea din sociale media sunt niște atuuri cu care nu ai cum să dai greș.

Larisa Lupoaea: Dintotdeauna mi-a plăcut să fiu diferită.

Poate să nu fiu cea mai populară sau care iese cel mai mult în evidență. Ce e extravagant și șochează iese în evidență. Cred foarte mult în simplitate, decență, naturalețe. A devenit un atu să fii simplu, să fii curat, să fii clean, să ai o abordare destul de naturală. Eu n-am fost niciodată o persoană trendy, care să își dorească să facă parte neapărat dintr-un trend. Mi-a plăcut întotdeauna să fiu diferită și să fiu naturală.
Nu trebuie să te compari cu persoanele din social media. Este foarte important să fii tu.

Bianca Iordache: Sunt foarte curioasă dacă simplitatea vinde la fel de mult ca extravaganța?

Larisa Lupoaea: E foarte posibil să nu. E total în regulă și îmi asum lucrul ăsta. E o chestiune de abordare. Dacă tu ești autentic de fiecare dată, atunci da.

Mi se pare foarte important să arăți felul în care ești tu. E foarte important să fii autentic. N-am fost niciodată genul de persoană care să dramatizeze foarte mult pe social media. Sunt multe persoane care fac asta.

Larisa Lupoaea, despre perioada în care și-a dorit să renunțe la social media: „Nu îmi doream să apar sau nu aveam nimic important de spus”

Larisa Lupoaea a mărturisit că apreciază toți creatorii de conținut care se trezesc în fiecare dimineața și dau 100% pentru urmăritorii lor. Ea a mărturisit că a avut o perioadă în care i-a fost foarte greu să fie prezentă în fața camerei, asta dacă nu s-a simțit bine. A existat o perioadă în care chiar și-ar fi dorit să renunțe la social media, în care nu și-a dorit să arate comunității sale unde se află și cu cine.

Bianca Iordache: Am mai discut până acum și am mai avut creatori de conținut la „Play IT” și mi-au spus că să fie constanți e foarte important. A fost vreun moment în viața ta când ai vrut să fugi de social media?

Larisa Lupoaea: Da. Au zis foarte bine că e un atu dacă ești prezent, dacă postezi constanți. Suntem oameni și uneori nu ai absolut niciun chef să apari, să îți arăți o ținut. Dacă într-o zi vreau să mă îmbrac în trening, să îmi prind părul și să nu mă machiez, care e problema? Eu apreciez creatorii de conținut care reușesc să țină pasul la nivelul ăsta. Sunt fete care postează în fiecare zi ținute. Apreciez munca, efortul, este foarte mult efort în spate. Recunosc că am avut perioade în care nu voiam să apar. Nu îmi mai doream să postez, să arăt unde sunt sau cu cine sunt. Nu ai obligație față de nimeni, nu ai un contract scris, nu e ca și cum te prezinți la muncă în fiecare zi. Trebuie să apari, trebuie să vii cu ceva în fața comunității sale. Au fost zile în care nu îmi doream să apar sau nu aveam nimic important de spus.

Nu ratați în fiecare sâmbătă, la Kanal D2 și Youtube WOWnews, de la 13:30, emisiunea „Play IT”, cea mai fresh emisiune de IT&C, cu Bianca Iordache.