Cristian Șimoca, cunoscut mai bine sub numele de Otravă, a venit în platoul „Play IT”, în cadrul campaniei #JOSFILTRELE. Cunoscutul blogger și influencer român și-a câștigat pe parcursul timpului un nume cu adevărat important în mediul online, acolo unde a strâns o comunitate foarte mare de urmăritori. 

Cu o experiență considerabilă în mediul online, Otravă spune că atât pe rețelele sociale, cât și în viața de zi cu zi, aparențele contează iar prima impresie este, poate, mai importantă decât ar trebui să fie.

„Aparențele ne ghidează de multe ori. Sunt oameni care umblă cu mașini de mulți bani și stau într-o chirie, într-o garsonieră.(...) Contează ce vede lumea. Eu cred că nu ar trebui să conteze atât de mult(n.red imaginea, aparențele). Cred că ar trebui să conteze ce suntem noi și ce avem noi de spus, ce e în capul nostru și ce avem noi de transmis.

În social media nimeni nu își pune poze din tramvai. Toată lumea are poze din mașini frumoase, din străinătate.(...) Prima impresie chiar contează”
, a explicat Otravă, în cea mai recentă ediție „Play IT”.

Citește și: „Mă las în mâna divinității” Andreea Mantea a făcut anunțul despre boala cu care se luptă de mulți ani! Nu recomandă nimănui ce a făcut ea

Influencerul crede că pentru mulți, gura lumii reprezintă un impediment atunci când vor să realizeze ceva în viață. Bloggerul este convins că oamenii nu pot niciodată să fie mulțumiți în totalitate, așa că acesta nu ar trebui să fie un scop. 

„Sunt niște criterii de frumusețe. Din moment ce încep să arate multe persoane la fel, cred că sunt niște criterii de frumusețe.(...) Cred că sunt niște criterii de frumusețe pe care le impun bărbații.(...)

Cred că ar fi mai bine dacă am fi mai relaxați. Cred că simțul umorului contează pentru absolut oricine și cred că, indiferent de ce problemă am avea, aici ar trebui să mai lucrăm, la relaxarea asta, pe care noi nu prea o avem.(...) Autentic înseamnă să ai și zile mai nasoale, nu totul trebuie să fie roz. Cred că noi vrem să dăm like-uri doar atunci când cineva arată țiplă.
E foarte greu să îi mulțumești pe toți și nici nu trebuie să fie ăsta scopul”
, a mai spus bloggerul.