Atacul armat de la locuința din Mumbai a lui Salman Khan a zguduit toată India. Unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Bollywood s-a trezit urmărit de focuri de armă în propria casă. În urma asaltului de duminică, 14 aprilie, care s-a petrecut în jurul orei 5 dimineața, Iulia Vântur nu a putut rămâne indiferentă.

Iulia Vântur și Salman Khan formează un cuplu de mai mult de un deceniu.

La o zi de la incidentul care i-a pus foarte tare în pericol viața îndrăgitului actor indian, Iulia Vântur a fost surprinsă de presa din India în momentul în care vizita familia partnerul său de viață. Pe bancheta din spate și cu o expresie extrem de îngrijorată pe față, vedeta a fost surprinsă în timp ce părăsea apartamentul lui Salman Khan, chiar dacă a încercat pe cât posibil să evite întâlnirea cu paparazzi.

Fratele lui Salman Khan, mesaj emoționant după atacul armat: „Întreaga noastră familie a fost luată prin surprindere”

La o zi de la incidentul care ar fi putut în orice clipă să îi curme viața actorului indian, Salman Khan a fost surprins ieșind din apartamentul de lux pe care îl deține. Mașina sa a fost însoțită în permanență de mai multe mașini de patrulă, care aparțin poliției.

Între timp, Arbaaz Khan, fratele lui Salman Khan, a dat câteva declarații în numele familiei.

„Recentul atac armat desfășurat de două persoane asupra apartamentului aduce neliniște și indignare. Întreaga noastră familie a fost luată prin surprindere de către acest incident șocant. Din nefericire, anumite persoane care spun că sunt apropiate de familia noastră și pretind că pot să vorbească în numele nostru au precizat în fața presei că întregul incident nu este decât o figură publicitară și că familia nu ar fi de fapt afectată de atacul armat, ceea ce nu este

deloc adevărat. Aceste opinii nu ar trebui luate în serios.(...) În aceste clipe, familia Khan cooperează cu forțele de ordine în privința investigației care a fost demarată în urma atacului armat. Avem încredere în poliția din Mumbai. Am fost asigurați că oamenii legii vor face tot ce le stă în putință pentru a ne proteja familia. Le mulțumim tuturor pentru dragoste și susținere”, a declarat fratele lui Salman Khan, notează publicația Bollywood Shaadis.com.

Citește și: Iulia Vântur, alături de Salman Khan la nunta lui Anant Ambani! Românca nu va lipsi de la evenimentul anului: „I-am felicitat prin telefon”

La scurt timp de la atac, cei doi supecți au fost prinși și au fost arestați de către poliția din Mumbai, care a constatat ulterior că cei doi infractori sunt membrii într-o bandă indiană. 

„Poliția din Mumbai investighează cazul atacului armat din afara reședinței actorului Salman Khan.

Au fost alcătuite mai multe echipe de căutarea a făptașilor, iar cei doi suspecți au fost prinși la Kuchchh, au fost arestați și predați poliției din Mumbai. În timpul interogatoriului, s-a constatat că făceau parte din banda criminală lui Lawrence Bishnoi. Cei doi acuzați. Vicky Gupta și Sagar Pal au recunoscut că au fost implicați în incident”, au transmis autoritățile indiene, conform Cancan.ro.

În momentul atacului, în apartament se afla atât iubitul Iuliei Vântur, cât și mai multe rude ale acestuia. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, chiar dacă un glonț a pătruns prin balcon în locuință iar alte trei s-au oprit într-un perete.