Iulia Vântur a acceptat să intre printr-ul apel video, în direct, la emisiunea „Follow us!”, noul show de la Kanal D2, prezentat de Ilinca Vandici și Teo Trandafir. Cele două prezentatoarea au luat-o la întrebări pe artistă, care a dezvăluit motivul pentru care a lipsit de la „pre-nunta” anului, a fiului celui mai bogat om din India. Miliardarul Mukesh Ambani a organizat pentru fiul său, Anant Ambani, un eveniment fastuos, la care au participat nume mari, precum Mark Zuckerberg, Ivanka Trump și Bill Gates.

Salman Khan s-a numărat și el printre cei prezenți la petrecere, însă nu a fost acompaniat de iubita lui, Iulia Vântur, care se afla în România.

Citește și: „E dar de la Dumnezeu” După 10 ani de relație cu Salman Khan, Iulia Vântur a făcut anunțul! Vrea să devină mamă curând

Iubita actorului de la Hollywood a vorbit din nou și despre motivul pentru care nu a afirmat niciodată relația cu Salman Khan.

Iulia Vântur a dezvăluit că își dorește ca relația ei să nu fie analizată în lumina reflectoarelor, iar unul dintre motivele pentru care vrea să fie atât de privată cu viața sentimentală are legătură și cu cultura indiană. Relația Iulie Vântur cu Salman Khana intrat din nou în vizorul internauților după ce au început să circule un videoclip, în care celebrul actor pare că o ignoră pe iubita lui.

Teo Trandafir: Unde ești acum?

Iulia Vântur: In Mumbai. M-am întors. Am fost și în alte orașe. Am făcut show-uri. Astăzi e prima zi în care stau așa Putin si relaxata.

Iulia Vântur: Eram in România, la mama acasă, am fost sa ii vizitezi pe ai mei, plecasem din Dubai, pentru ca am avut show-uri.

Era cumva deja stabilit. Stabilit era ca ei sa vina in Dubai, n-au mai venit si a trebuit să vin eu. Eu am încercat sa îi aduc acolo.

Teo Trandafir: Internetul e internet, nu poți să îl oprești. Noi am văzut niște filmulețe in care tu apari în compania lui Salman Khan, despre care se vorbești de ani de zile ca formați un cuplu.

De ce n-ai recunoscut niciodată că ești sau nu cu Salman Khan?

Iulia Vântur: Am mai spus asta de nenumărate ori, dar se pare că nimeni nu mă ascultă. Oamenii aici în India își doresc foarte mult să țină lucrurile private pentru ei înșiși. Există culturi și culturi. În cultura indiană, mai ales generația de dinainte și-a dorește să păstreze totul ce e personal dincolo de reflectoare.

Nu înțeleg de ce mai vorbim despre subiectul ăsta după atâția ani de zile, în care am vorbit despre foarte multe lucruri, despre familia lui, despre el.

Iulia Vântur, pe lista invitaților de la nunta fiului celui mai bogat din India: „Eu interacționez cu oamenii respectivi destul de des”

Iulia Vântur a subliniat că speră ca îi va fi respectată decizia de a își păstra relația cu Salman Khan privată. În plus, celebra cântăreață a mai făcut o dezvăluire surprinzătoare. Chiar dacă a lipsit de la evenimentul organizat în cinstea lui Anant Ambani și logodnicei sale, Nita Ambani, acest lucru nu se va întâmpla și în iulie, când va avea loc nunta oficială. Românca a dezvăluit că va participa la „nunta anului”, unde va fi alături de Salman Khan. Mai mult decât atât, Iulia Vântur a dezvăluit că a ținut legătura cu familia și i-a felicitat prin telefon atunci când nu a putut ajunge la evenimentul care a avut loc recent.

Teo Trandafir:  Eu, cu ochii mei de babă, m-am uitat la clipurile respective n-am văzut o căldură. Tu păreai mai mult din staff-ul lui.

Iulia Vântur: Draga mea, acum sincer, eu consider că în momentul în care ceea ce vezi pe Instagram, tot ce înseamnă public, relațiile nu trebuie văzute în vizorul public. Chiar m-am maturizat și eu, pentru că trăiesc în India, consider că nu trebuie să ne expunem. Eu am luat această decizie și îmi doresc ca această decizie să îmi fie respectată. Ne-ați văzut peste tot. Viața mea e viața mea și nu o trăiesc din presă. Dacă sunt tot felul de zvonuri sau titluri, asta nu înseamnă că trebuie să infirm sau să afirm.

Teo Trandafir: Nu te acuză nimeni de nimic. Dimpotrivă, mie mi s-ar părea glorie. Din toată lumea asta, unul dintre cei mai doriți bărbați din lumea asta m-a ales pe mine.

Iulia Vântur: Poate că femeia a ales bărbatul. Pentru că femeile, în general, se spune că aleg bărbații.

Ilinca Vandici: Noi am vorbit aici în cadrul emisiunii și sincer a fost tam-tam mare cu nunta asta nebună, uriașă.

Iulia Vântur: Nunta va fi în iulie și da, cred că s-a vorbit peste tot. N-am venit la emisiune ca să confirm anumite zvonuri. Am spus mai devreme, am fost la părinții mei. I-am felicitat pe oameni prin telefon. N-ar trebui să mai insistăm pe subiectul ăsta. O să merg la nuntă. Eu interacționez cu oamenii respectivi destul de des, pentru că sunt foarte din lumea mea. S-a văzut că a fost un eveniment extraordinar, doar că atunci eram cu părinții mei.