Cetatea filmului indian, Bollywood, are parte de un scenariu de film devenit realitate. Cel mai îndrăgit actor indian si iubitul de o decadă al Iuliei Vântur, Salman Khan, a fost atacat în casa sa. Doi indivizi au tras asupra vilei starului și s-au făcut nevăzuți în noapte. Însă nu pentru multă vreme, căci polițiștii le-au dat de urmă.

Citește și: Iulia Vântur, alături de Salman Khan la nunta lui Anant Ambani! Românca nu va lipsi de la evenimentul anului: „I-am felicitat prin telefon”

Salman Khan, cel mai îndrăgit și cel mai cunoscut actor de la Bollywood, a fost în pericol. Se afla în vila sa din Mumbai când doi indivizi înarmați au lansat în plină noapte o ploaie de împușcături. Camerele de supraveghere i-au surprins în clipele imediat următoare. Imaginile cu fuga celor doi, pe motocicletă, s-au răspândit cu viteză pe paginile de socializare.

O mulțime impresionantă de fani s-a strâns în fața casei lui Salman Khan să îl încurajeze la greu.

Iar starul, în vârstă de 59 de ani, a ieșit în balcon să salute și să arate că este bine. Poliția locală a luat imediat probe de la fața locului.

Cine sunt principalii suspecți în cadrul atacului de la casa lui Salman Khan? 

S-au studiat urmele lăsate de gloanțe în pereții și gardul reședinței și s-au făcut investigații amănunțite, având în vedere notorietatea victimei.

Cazul a fost transferat direcției de elită în investigarea crimelor.
Salman Khan a primit de-a lungul prestigioasei sale cariere mai multe amenințări cu moartea. În 1998 a intrat în atenția unei bande, după ce a împușcat la vânătoare două antilope dintr-o specie protejată. Anchetatorii au deja în custodie doi suspecți.

Este vorba despre indivizii care au scos la vânzare motocicleta folosită în atacul armat asupra starului.

Suspecții, potrivit India Today, ar avea chiar legături cu banda din trecut. Poliția crede că și-au premeditat îndelung fapta și și-au închiriat o casă la doar 10 kilometri de vila lui Salman Khan. Deocamdată, arma folosită in seria de împușcături nu a fost găsită.

Cei doi indivizi au fost reținuți de poliție și vor rămâne în arest până pe 25 aprilie. Actor, cântăreț, producător și om de televiziune, Abdul Rashid Salim Salman Khan, pe numele său complet, are 59 de ani și formează un cuplu cu Iulia Vântur de aproximativ 10 ani.