Ana Morodan reușește să transmită de fiecare dată ceea ce are de transmis, iar oamenii de acasă o consideră un model de urmat. Cu toate acestea, viața nu este roz nici pentru ea, deoarece ceea ce se vede pe internet nu este exact ceea ce se întâmplă în realitate.

Ana Morodan a recunoscut că folosește filtre 

Ana Morodan  a fost destul de criticată din cauza faptului că folosea filtre și nu înțelege exact care este problema oamenilor de acasă.

De fiecare dată când s-a deschis acest subiect, ea a fost sinceră și a mărturisit că folosește filtre și că acest lucru o face să se simtă bine.

„Am folosit filtre, de la început. De fapt nu, am folosit Photoshop, nu foloseam filtre, nu le ziceam filtre. Probabil diferența dintre mine și alți oameni este că eu tot timpul am spus asta. Când primeam comentarii în care oamenii îmi făceau complimente le răspundeam că este doar Photoshop.

După au apărut aplicațiile de editare și spuneam tot timpul că este aplicație de editare”,
a mărturisit Ana Morodan, în cadrul emisiunii „Play It”, difuzată pe canalul de YouTube WOWnews  și pe Kanal D2. 

Cu toate că ceea ce se vede pe Instagram nu este real, Ana Morodan este conștientă de acest lucru, iar motivul pentru care alege să își editeze pozele sau să folosească filtre este din simplul fapt că acestea o fac să se simtă bine.

„Da, a fost o mare problemă în anii trecuți. Oamenii nu mai aveau liniște că eu foloseam Photoshop, dar, repet, eu nu înțeleg unde e această problemă. Eu am găsit în lumea virtuală ceva ce mie îmi face bine. Chiar dacă este ceva ce nu e real, e doar în lumea virtuală. Mie îmi face bine, nu înțeleg unde este marea problemă. Folosesc Photoshop, le spun că folosesc, nu văd problema”, a spus Ana Morodan.

Ana Morodan a luat pauză de la social media

Vedeta a mărturisit că a avut o perioadă în care a postat mai rar pe rețelele de socializare, cu 20% mai puțin decât o făcea înainte.

Citește și: Ana Morodan, în cârje! Vedeta a ajuns de urgență la spital: „Mi-am rupt ligamentul”

„Eu mi-am luat un pic pauză de la social media, un pic să zic, cam 20% postez mai rar.

Doar 20%. În lunile trecute am postat mai rar cu 20% față de cât postam. Nu de tot, nu niciodată. Doar 20% mai rar. În această pauză, felul în care eu mă raportez, la social media, la lumea din jurul meu și cum îmi exploatez timpul, s-a schimbat în proporție de 180%. Felul în care eu mă raportez la mine ca influencer”, a mărturisit Ana Morodan.