După un adevărat calvar cu fostul partener de viață, Cristina Cioran și-a găsit liniște în brațele unui bărbat mai tânăr. Vedeta are planuri mari de viitor și vrea să plece din țară alături de fiica sa și noul iubit.

Cristina Cioran are un nou iubit

Cristina Cioran, în vârstă de 46 de ani, a trăit o adevărată telenovelă cu fostul partener de viață, și tatăl fetiței sale, Alex Dobrescu, în vârstă de 39 de ani.

La sfârșitul lunii aprilie, actrița a avut câștig de cauză, după ce a cerut ordin de protecție împotriva fostului iubit, iar magistrații au decis să îl monitorizeze pe bărbat cu o brățară la picior timp de 10 luni.

Acum că apele s-au mai liniștit și Cristina Cioran se bucura de noul iubit. Bărbatul este mai tânăr decât ea și a fost un sprijin important în tot parcursul acesta haotic din viața vedetei.

Ba mai mult decât atât, blondina are planuri mari de viitor și se va muta o perioadă din țară.

Citește și: Cristina Cioran, dezgustată după ce a văzut acuzațiile pe care i le aduce Alex Dobrescu: „Nu o să îl iert niciodată!”

Deși tatăl fetiței nu a fost de acord cu această decizie, Cristina Cioran a făcut toate demersurile pentru ca acest lucru să fie posibil.

„Am trecut printr-o perioadă nu tocmai frumoasă din viața mea, dar acum suntem bine și sănătoase și eu și fetița mea, Ema. Eu sunt bine! Sunt în recuperări, ca să zic așa, încerc să mă repoziționez și eu așa cum pot. Sunt într-o nouă relație! Cam atât comentez despre asta.

O să ne mutăm, într-adevăr, o perioadă din România și, deși tatăl ei nu este de acord să îmi facă acel act notarial, nu mai este nevoie pentru că, având în vedere că este

rea voință din partea lui, am făcut demersurile necesare să nu mai fie nevoie de acceptul lui. Având în vedere că el o poate vedea doar online, o poate vedea online de oriunde din lumea aceasta”, a declarat Cristina Cioran, pentru click.ro.

Cristina Cioran nu îl va ierta niciodată pe Alex Dobrescu

În luna iulie 2021, Cristina Cioran și Alex Dobrescu au devenit părinții unei fetițe minunate, pe nume Ema.

Din nefericire, cei doi nu au putut să păstreze o relație armonioasă, în ciuda încercărilor vedetei.

Alex Dobrescu a adoptat un comportament neadecvat și certurile din casă au fost tot mai dese. În cele din urmă, actrița a decis că nu poate trăi în acel mediu și nici nu își poate crește fetița în scandal, astfel că a mers mai departe și a încheiat orice legătură cu fostul partener.

Citește și: Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații neașteptate după ce i s-a prelungit ordinul de restricție: „Am o iubită nouă. Lucrez la o nouă familie”

„El (Alex – n.r) acum este prins între ciocan și nicovală. El nu mai știe ce să facă să fie în centrul atenției. Sincer, nici nu îi mai știu postările de pe rețelele sociale, pentru că l-am trecut la block.

Nimeni nu îl mai bagă în seamă, a înnebunit în ultima perioadă, a luat-o razna. El ca să se facă bine trebuie să se curețe, să se dezintoxifice, ca să își revină. Înjură oamenii din jurul său, este într-o psihoză continuă. Din comportamentul său pare că consumă substanțe interzise.

El a luat-o razna de după Sărbători, un an de zile s-a comportat exemplar cu mine. Nu am avut ce să îi reproșez nimic. Nu o să îl iert niciodată pe Alex”, a mai spus Cristina Cioran, la sfârșitul lunii aprilie.