Cristina Cioran și Alex Dobrescu au trăit o frumoasă poveste de dragoste cu câțiva ani în urmă, însă au luat-o pe drumuri separate la finalul anului 2022. În prezent, relația dintre cei doi s-a degradat extrem de tare, astfel încât vedeta a cerut un ordin de protecție pentru ea și pentru fiica sa.

Chiar dacă nu se poate apropia de vedetă și de cea mică, bărbatul a dat mai multe declarații care au întristat-o profund pe Cristian Cioran.

Aceasta are însă încredere că ordinul de protecție o va ține în siguranță cel puțin pentru următoarele 10 luni, atât cât este în vigoare. 

Cristina Cioran: Dacă își încarcă ordinul, este încă un dosar penal. Face pușcărie dacă nu se potolește!

Ilinca Vandici: Ordinul nu-l oprește să declare public tot felul de lucruri, să te târască în tot felul de situații.

Cristina Cioran: Eu nu mai răspund, a zis oricum tot. Știa că mi-e jenă de chestia asta cu mașina, că aude mama.

Teo Trandafir: Cine e lângă tine în momentele astea?

Cristina Cioran: Acum sunt câțiva prieteni. Am îndepărtat oamenii pe care îi iubesc pentru că erau în pericol, erau asaltați de amenințări, de mesaje.(...)

Unii au înțeles de ce a fost distanța atât de mare. Poți să îi îndepărtezi foarte ușor, spunându-le că nu poți să vorbești.

Vedeta spune că este dispusă să îi dea lui Alex Dobrescu șansa de a fi tată pentru fetița pe care o au împreună, dacă acesta își va îndrepta comportamentul, însă nici nu vrea să mai audă de o posibilă relație amoroasă cu cel care i-a transformat viața într-un calvar.

„Cu mine nu există... Nu o să-l iert niciodată în viața asta. Omul ăsta nu o să-mi mai vadă niciodată ochii îndreptați către el. Nu e în regulă să primească iertarea și bunătatea mea după ce a distrus tot ce a putut”, a mai spus vedeta, la „Follow Us!”