Ilinca Vandici, prezentatoarea „Follow us!” a aflat din presă că s-ar fi certat cu Lidia Fecioru. Nici nu i-a venit să creadă când a văzut știrile, având în vedere că nu a existat nimic mai mult între cele două, decât un schimb de replici în contradictoriu.

Teo Trandafir: Ilinca apare în toate ziarele că s-ar fi iscat un scandal între ea și prietena noastră, Lidia Fecioru.

Eu nu am remarcat scandalul deloc, așa că am citit cu atenție mare de trei ori știrea. Ce să vezi, nimeni nu s-a certat cu nimeni, a fost o diferență de punct de vedere.

Ilinca Vandici: În ziua de azi, în momentul în care ai o părere diferită de a celuilalt, o opinie diferită, nu înseamnă că te cerți. Ne-am trezit astăzi în toată presa, mare scandal între Ilinca Vandici și Lidia Fecioru.

Teo Trandafir: După cum ați remarcat, nici Ilinca și nici Lidia nu sunt persoane care să se certe.

Ilinca Vandici: Lidia zice ce crede ea, ce a învățat, eu zic ce cred eu.

Ulterior, Lidia Fecioru a intrat din nou în direct la Kanal D2. Printre sfaturi utile despre puterea exprimării dorințelor, bioenergoterapeutul a precizat la rândul ei că nu a existat nici măcar o urmă de ceartă între ea și Ilinca Vandici. 

Ilinca Vandici: Ia zi, e mișto să te cerți cu mine?(n.red. a spus în glumă)

Lidia Fecioru: Anunț că nu ne-am certat niciodată și nici nu avem de gând să ne certăm, nici cu tine, nici cu Teo.

De la ce a pornit așa zisul scandal dintre Ilinca Vandici și Lidia Fecioru: „Poți să nu fii tu de acord cât vrei”

În ultimele zile, în presă au apărut o sumedenie de știri potrivit cărora între prezentatoarea „Follow us”, Ilinca Vandici și Lidia Fecioru s-ar fi iscat un scandal în timpul unei intervenții a celei de a doua în emisiunea de la Kanal D2. Nimic nu este însă adevărat, așa cum au precizat cu puțin timp în urmă acestea. Bănuielile unor persoane cu privire la o așa zisă ceartă ar fi apărut după ce Ilinca Vandici și Lidia Fecioru au avut păreri diferite în timp ce dezbăteau un subiect. 

Teo Trandafir: Dacă prima relație, aceasta karmică, nu funcționează pentru că oamenii se dezvoltă diferit, se mai ridică vocea, o mână, e bine să nu o rupi, pentru că tu ești norocul, iar el trebuie să știe asta? Rămânem împreună indiferent ce?

Lidia Fecioru: Da! Întrebați și un preot, pentru că, chiar dacă își dezleagă cununiile și se cunună a doua oară, în fața lui Dumnezeu rămâne cununat cu prima.

Ilinca Vandici: Rămân acolo ca să nu plece norocul? Mă iertați, nu sunt de acord.

Lidia Fecioru: E adevărat. Poți să nu fii tu de acord cât vrei. Pe mine nu mă deranjează.

Ilinca Vandici: Nu sunt!

Lidia Fecioru: Femeia vine cu energia echilibrului casei. Prima femeie. Celelalte…

Ilinca Vandici: Tot nu am înțeles. Ține și de comportamentul bărbatului în căsnicie treaba asta cu norocul? Sau pur și simplu i-a dat Dumnezeu, indiferent ce face el?

Lidia Fecioru: Problema este și de partea lui.

Ilinca Vandici: În regulă, m-am lecuit. Deci, trebuie să-mi găsesc unul care nu a mai fost căsătorit niciodată, ca să fiu norocul în viața lui.