Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a intrat în direct în cadrul emisiunii „Follow us!”, difuzată pe Kanal D2, unde a făcut dezvăluiri uluitoare despre bani și cum bărbații pot pierde tot dacă renunță la femeia de lângă ei! Se pare ca prima soție aduce norocul banilor în viata bărbatului. „Femeia poarta norocul banilor bărbaților”, a declarat Lidia Fecioru. Prezentatoarele emisiunii, Teo Trandafir și Ilinca Vandici, au vrut să afle totul despre modul în care o femeie poate să îi aducă noroc bărbatului și cum poate pierde tot dacă acesta divorțează. 

Ilinca Vandici: Cum vine treaba asta? Eu sunt curioasă, prima soție vine cu norocul, cu abundență, indiferent de situație? Soțul nu are nimic de sus sau acțiunile lui. Eu sunt curioasă.

Lidia Fecioru: Foarte importantă e prima relație, pentru că ea vine în karma bărbatului. E primul venit, primul servit.

Teo Trandafir: Dacă prima relație, aceasta karmică, nu mai funcționează, e bine să n-o rupi, pentru că tu ești norocul și el trebuie să știe asta.  Adică rămânem împreună indiferent ce se întâmplă?

Lidia Fecioru: Da și întrebați și un preot. După cununie, chiar dacă își dezleagă cununiile și se cunună a doua oară, în fața lui Dumnezeu rămâne cununat cu prima.

Ilinca Vandici: E viceversa situația asta? Și la femei e același lucru?

Lidia Fecioru: E doar la bărbați.

Teo Trandafir: Eu sunt norocul bărbatului și sunt prima pentru el, dar eu sunt la a doua căsătorie? Eu mai sunt norocul lui?

Lidia Fecioru: Da, pentru că femeia vine cu energia echilibrului casei, prima femeie.

Ilinca Vandici: Ține un pic și de comportamentul bărbatului?

Lidia Fecioru: Problema e și de partea lui. Oricât ar vrea o femeie să miște un bărbat, dacă el e topor, topor rămâne(...) Bărbații potriviți vin singuri în viața noastră, atunci când e momentul potrivit. Noi avem momente, doar că refuzăm să le vedem, pentru că avem dezamăgiri, ne creăm tot felul de ziduri, pentru a ne proteja.

Atunci nu dăm voie, pentru că avem impresia că toți sunt la fel.

Lidia Fecioru, sfaturi importante pentru femeile care vor să își găsească bărbatul ideal: „Trebuie să vedem și lucrurile negative”

Lidia Fecioru a fost rugată de cele două prezentatoare să le ofere tuturor telespectatorilor mai multe sfaturi la modul cum femeile își pot atrage alături de ele bărbatul ideal.

O regulă foarte importantă, punctată de bioenergoterapeut, este că persoana potrivită nu va apărea atunci când o cauți, ci când momentul este unul potrivit. 

Ilinca Vandici: Eu am învățat așa de-a lungul experienței mele de autocunoaștere, de 4 ani. Eu am învățat că noi atragem către anumite tipologii de bărbați, care nouă ne rezonează cu ceva din trecutul nostru. La un moment dat, tu dacă faci curățenie cât poți de bine, și înțelegi anumite lucruri, în sfârșit vine cineva care poate fi acest noroc. E adevărat?

Lidia Fecioru: Este adevărat. Doar că, noi dacă nu învățăm lecția din prima, noi vom continua să atragem aceeași tipologie de bărbat.

Ilinca Vandici: Vrem câteva sfaturi important e pentru femei, care să atragă acest bărbat în viața lor, care să le fie noroc.

Lidia Fecioru: În primul rând, trebuie să știe ce vor. În al doilea rând, trebuie să vedem și lucrurile negative ale unui bărbat sau ale unei femei, pe care noi am putea să le suportăm în viața noastră sau nu. În al treilea rând, să ne urmăm instinctul și să mergem după el. Instinctul nostru este Dumnezeul din nou, care nu ne lasă să greșim. De fiecare dată, noi credem mai deștept decât el.