Diana Șoșoacă a reușit să obțină un ordin de protecție temporar împotriva soțului ei, Silvestru Șoșoacă, cu care se află în proces de divorț. Senatoarea a mărturisit că a fost agresată atât emoțional, cât și fizic de către soțul ei și se teme pentru siguranța întregii familii, mai ales a copiilor. Politiciana a mărturisit că ei au fost de multe ori prezenți la agresiunile lui Silvestru Șoșoacă, iar fiica ei ar fi fost chiar victimă.

Citește și: VIDEO Diana Șoșoacă, ordin de protecție împotriva lui Silvestru Șoșoacă! Incredibil ce a mărturisit senatoarea, după ce a sunat la 112

Senatoarea a intrat în direct în cadrul emisiunii „Follow us!”, prezentată de Ilinca Vandici și Teo Trandafir, acolo unde a făcut primele declarații despre motivele care au dus la divorț, dar cel mai important, agresiunile la care a fost supusă de către Silvestru Șoșoacă.

Diana Șoșoacă a mărturisit că certurile dintre cei doi au început din momentul în care aceasta a intrat în politică și a început să câștige notorietate. Ea susține că a fost agresată de soțul ei chiar sub ochii copiilor, în timp ce se afla într-o parcare. 

Diana Șoșoacă: Este un om care nu se poate controla. Ce vedeți dumneavoastră la televizor este o făcătură.

Într-o emisiune pe Facebook, Domnul Miron Manega a venit și a devoalat ultima bătaie pe care a văzut-o el în public a lui Silviu Șoșoacă asupra mea, într-o parcare a unui supermarket, înainte să plecăm în delegație în Austria. Când pentru faptul că nu i-a convenit că i-am închis ușa în nu știu ce mod, a sărit de acolo și a început să mă ia la bătaie de față cu copiii.

Ilinca Vandici: Copiii au fost și ei abuzați fizic?

Diana Șoșoacă: Fetița. Atunci s-a terminat totul.

Ilinca Vandici: De unde a pornit întreg scandalul?

Diana Șoșoacă: Cam de când am intrat eu în politică, din cauza unei invidii cumplite. Dacă o să vă uitați și pe live-urile mele, mă întrerupea, interpreta.

Am zis că poate o să îi treacă. Dacă o să îl auziți, spune că „Eu am creat-o, eu am făcut-o senator. Ea era o sărăntoacă, era pe ajutor social”. Să văd și eu dovezile. Când m-a cunoscut, eu câștigam între 10-15.000 de euro pe lună.

Diana Șoșoacă va păstra numele soțului? „Nu trebuie să cer voie nimănui”

Diana Șoșoacă a mărturisit că soțul ei va avea parte de o surpriză în cadrul procesului.

Senatoarea a dat de înțeles că va lupta în instanță pentru a își păstra numele de familie.

Teo Trandafir: Vă va lăsa numele de Șoșoacă?

Diana Șoșoacă: Lucrurile acestea sunt stabilite clar de Codul Civil. Nu trebuie să îmi lase niciun bărbat numele. Îmi iau ce nume vreau eu. La notorietatea pe care o am eu, eu nu trebuie să cer voie nimănui. Din păcate, el o să aibă o surpriză la proces.

Diana Șoșoacă nu a vrut dă vorbească despre presupusa amantă a soțului ei. În schimb, ea a oferit și mai multe detalii cutremurătoare cu privire la comportamentul agresiv cu care s-a confruntat în ultimii ani de relație. Ea a dezvăluit că Silvestru Șoșoacă a știut întotdeauna ce carte să joace pe micile ecrane, pentru a nu da de bănuit, însă realitatea era cu totul alta.

Diana Șoșoacă: Femeile tac, exact cum am tăcut și eu, pentru că le este rușine, pentru că ar strica liniștea familială, pentru că ai copii care își iubesc tatăl. Uitați-vă și în cazul nostru. Dacă te uiți la televizor vezi un tip simpatic, carismatic, care râde, care știe să jongleze cu femeile. Să te ferească Dumnezeu să îl enervezi vreodată, pentru că în momentul acela te rupe în bucăți. Femeile trebuie să își caute dovezi, să nu le fie rușine și frică.

Diana Șoșoacă, despre momentul în care și-a dat seama că trebuie să divorțeze: „M-a pocnit de față cu aia mică”

Diana Șoșoacă a decis să ceară ordin de protecție din frica că soțul Silvestru îi va atac din nou familia. Ea își dorește ca copiii săi să se simtă în siguranță, mai ales că fiica ei cea mică i-a fost deja victimă. Senatoarea a povestit momentul de cumpănă în relația lor, în care a decis să pună capăt. În timp ce se afla în mașină alături de Silvestru Șoșoacă, cât și de fiica ei, acesta a început să le agreseze pe amândouă. Certurile soților Șoșoacă ar fi început întotdeauna de la politică, iar senatoarea susține că soțul ei avea o obsesie pentru a ajunge președintele României. 

Diana Șoșoacă: Frica de a intra peste noi, pentru că a încercat și de a ne lua la bătaie pe toți. Nu e vorba despre mine, e vorba despre fetița mea. Nu vreau să mai vadă ceea ce a văzut. Ceea ce m-a făcut pe mine să îl dau afară din casă a fost momentul când, într-un moment de furie cumplită, tot de la politică pornind, noaptea când ne duceam spre Iași, el m-a pocnit de față cu aia mică. Aia mică a sărit pe el și a spus: „Nu mai da în mama, e de ajuns”. El s-a enervat și a luat-o de gât, a scos-o din mașină și a ridicat-o în sus, de la pământ, să îmi omoare copilul și alta nu. În momentul ăla am spus că este de ajuns. S-a terminat. Nu poți să îmi omori copilul pentru că ești nebun după politică. Era înnebunit să ajungă președintele României. Îmi spunea că dacă ajunge președintele României, el dă un decret să devină domn al țării, să reintroducă această funcție.