George Simion: „Această ordinară este plătită de PSD să facă agitația, înțelegeți voi.(...) Te agresezi sexual!”

Diana Șoșoacă: „Mă agresezi sexual, nu ți-e rușine, violentule?!”

Aceste scene șocante, care sunt rare chiar și pe stadioane, s-au întâmplat în Parlamentul României în timpul dezbaterilor despre bugetul pe anul viitor. Dialogul suburban a continuat minute în șir, timp în care cei doi și susținătorii lor au blocat activitatea legislativului.

George Simion: „Nu ești așa sexy, pleacă de aici.”

Diana Șoșoacă: „Hai, hai, hai... De ce te-ai întâlnit cu mine noaptea la Viena? De ce te-ai întâlnit cu mine noaptea la Viena(...) Nu ți-e rușine să spui că românii sunt antisemiți?”

Nici apelurile disperate de la microfonul Parlamentului nu i-au putut liniști pe cei doi.

Pe fondul circului de la prezidiu a fost scandal și în bănci, unde UDMR-iștii și cei de la AUR au ajuns la un pas de bătaie. Unul dintre aleși a renunțat să privească spectacolul grotesc și a deschis un clip în care un boxer îmbrățișează o tânără.

În mijlocul tărăboiului e prins chiar fostul ministru al Mediului, Tanczos Barna. Sătul de urletele din jurul lui, UDMR-istul încearcă în zadar să calmeze spiritele prea încinse.

Disputa a continuat și pe holurile Parlamentului.

Citește și: Temeri că pensiile se vor mări din taxe majorate! Legea pensiilor publice împarte coaliția în două

Deputatul PSD Daniel Ghiță, fost luptător de K1, care este în negocieri să treacă în barca celor de la AUR, l-a urecheat la propriu pe un coleg de la USR în bufet. Președintele interimar al Camerei Deputaților s-a declarat oripilat de momentele de huliganism din forul legislativ.

„Nu cred că mai există pe pământ, în lumea civilizată cel puțin, parlamente în care 50-60 de colegi să se comporte ca niște huligani”, a spus Alfred Simonis.

Conducerea Parlamentului se gândește deja să caute o soluție pentru a-și asigura securitatea, dar George Simion crede că nimic nu îl va putea opri.

„Nu o să ne oprească nicio firmă de pază, nu o să ne oprească toată jandarmeria și toate serviciile lui Marcel Ciolacu”,

crede George Simion.

Nici discursul premierului nu s-a auzit foarte bine în sală din cauza huiduielilor unora dintre aleși, dar și a scenografiei pusă la cale de grupul USR.