George și Ilinca Simion sunt în culmea fericirii, după ce soția politicianului a anunțat că va începe un nou capitol important din viața ei. În urmă cu un an de zile, cei doi își uneau destinele și au organizat o nuntă fastuoasă. Fanii cuplului așteaptă în curând și anunțul că Ilinca, soția mai tânără cu 13 ani a politicianului, urmează să devină mamă pentru prima dată.

Citește și: Bucurie mare pentru Ilinca Simion! Soția lui George Simion este în al nouălea cer: „Cu succes”

Cei doi mai așteaptă până la momentul în care își vor întemeia familia, însă le-au oferit urmăritorilor o altă veste importantă. George Simion a postat un mesaj pe pagina lui de Facebook, în care o felicită pe soția lui pentru ultima ei realizare. Ilinca Simion a devenit profesor titular cu normă întreagă.

Soția politicianului va începe să predea chiar din această toamnă, pe 11 septembrie, la începerea anului școlar, în București.

„Bravo, dragostea mea! De azi profesor titular cu normă întreagă. Sunt mândru!”, a scris George Simion în descriere fotografiei, în care cei doi soți zâmbesc.

Mesajele de felicitări au început să curgă imediat în secțiunea de comentarii, iar Ilinca Simion a primit multe încurajări pentru noul început profesional din viața ei.

„Felicitări, Ilinca! Îți doresc inspirație, răbdare și bucurie în fiecare zi de școală. Este nevoie de pasiunea și devotamentul tău în educație și sunt convinsă că elevii te vor îndrăgi prin felul tău de a fi!”, „Felicitări și mult succes, să fiți puternici și iubiți!”, „Felicitări George și Ilinca! Multă sănătate și bucurii va doresc!”, sunt doar câteva dintre miile de mesaje pe care George și Ilinca Simion le-au primit.

George și Ilinca Simion își doresc o familie numeroasă: „E adevărat că ne dorim șase-șapte copii!” 

George și Ilinca Simion s-au căsătorit la finalul lunii august 2022, la Măciuca, unde au fost prezenți aproximativ 5.000 de oameni. După nunta fastuoasă, mulți s-au întrebat dacă Ilinca Simion este însărcinată, însă politicianul a negat rapid aceste speculații. Cei doi au parcursuri profesionale total diferite, iar soția parlamentarului nu vrea să înceapă o carieră în politică. 

„Ilinca Simion este o fată simplă dintr-o familie normală, ca și mine. Viitorul Ilincăi e foarte departe de orice are legătură cu Parlamentul și politică: vrem să facem mulți copii, ea are o carieră în Drept și un traseu personal diferit total de al meu”, a declarat George Simion, pentru Click! 

În cazul în care vă întrebați câți copii își doresc George și Ilinca Simion, parlamentarul a mărturisit că șase sau chiar șapte.

Cei doi soți au planuri mari de viitor și își doresc să aibă o familie numeroasă.

Ilinca nu este încă însărcin a tă. E adevărat că ne d o rim șase-șapte copii!”,  a mai spus politicianul.