Bucurie mare pentru Ilinca Simion! Soția lui George Simion este foarte fericită. Tânăra parteneră de viață a președintelui AUR le-a dat astăzi o veste foarte importantă celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

La scurt timp după ce tânăra și omul politic au anunțat public că vor să devină părinți și să își extindă familia, iată că Ilinca mai are un motiv de bucurie.

Bucurie mare pentru Ilinca Simion! Soția liderului AUR a făcut marele anunț pe rețelele de socializare

Ilinca Simion a avut o veste foarte importantă pe care a vrut să le-o împărtășească urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare. Tânăra a bifat o etapă foarte importantă din viața ei, finalizarea studiilor, lucru de care este foarte mândră.

Ilinca Simion a anunțat cu puțin timp în urmă că a absolvit un master în Dreptul Afacerilor, în cadrul Facultății de Drept din cadrul Universității Titu Maiorescu.

Cu această ocazie, tânăra a distribuit pe contul ei de Instagram o imagine în care apare foarte fericită, zâmbind și cu lucrarea de disertație în mână.

Citește și: Dan Bittman, blocat în avion. Artistul nu a fost ocolit de probleme pe drumul de la Cluj-Napoca la București: „După ce că au întârziat...”

Din cea mai recentă postare a sa reiese că soția lui George Simion a obținut și o diplomă în psihopedagogie, după ce a absolvit modulul psihopedagogic al Universității la care a studiat aceasta.

„Capitole încheiate cu succes”, a scris Ilinca Simion în dreptul postării pe care a făcut-o pe rețelele de socializare.

George Simion vrea să devină tată. Ce a dezvăluit omul politic: „Chiar dacă n-avem bogății materiale”

Luna trecută, George Simion a mărturisit că vrea să se uite la imagini de la nunta unică pe care a făcut-o alături de Ilinca.

Ulterior, liderul AUR a dezvăluit că este foarte pregătit să devină tată.

Citește și: Rebecca continuă să îi surprindă pe jurații de la Bravo, ai stil 2023! Maurice Munteanu: „Este ținuta mea preferată în această seară”

„A fost o nuntă frumoasă, ne bucurăm că ne-aţi fost alături. Acum, n-avem nici măcar 5.000 de euro în cont, dar probabil suntem cei mai bogaţi că vă avem pe voi.

Aşa că faceţi ce o să fac şi eu acum, închideţi televizoarele. Iubita mea, hai să ne uităm împreună la filmul nunţii, face toţi banii din lume. Mulţumim celor care ne-au fost alături. Chiar dacă n-avem bogăţii materiale, sperăm cât mai curând să avem bebei şi să vă avem alături!”, a spus George Simion.