Dan Bittman, blocat în avion. Îndrăgitul cântăreț a avut parte de o călătorie plină de peripeții. Solistul formației Holograf a plecat la Cluj-Napoca împreună cu membrii trupei sale. Iată însă că îndrăgitul artist s-a confruntat cu o experiență la care cu siguranță nu se aștepta.

Dan Bittman, blocat în avion. Compania aeriană a fost nevoită să caute o scară pentru ca pasagerii să coboare

Dan Bittman comunică foarte des cu urmăritorii săi pe rețelele de socializare, cărora le povestește întâmplările prin care trece în viața de zi cu zi. Așa s-a întâmplat și recent, când artistul se întorcea de la Cluj-Napoca.

Citește și: Zuckerberg vrea să îl detroneze pe miliardarul rival

Acesta a dezvăluit că aeronava a avut o întârziere semnificativă iar problemele nu s-au oprit la aterizare.

Când au ajuns pe aeroportul din București, compania a fost nevoită să găsească o scară pentru ca pasagerii să poată coborî din avion. Până ca vedeta să părăsească concret aeronava a trecut destul de mult timp, ceea ce nu a fost pe placul acestuia.

„După ce că au întârziat o oră pe ruta Cluj – București, acum caută o scară ca să ne dea jos din avion”,

a scris Dan Bittman pe pagina de Instagram.

Fanii artistului, amuzați de pățania prin care a trecut acesta: „Bine că nu ați sărit pe saltea”

La doar câteva minute după ce Dan Bittman a împărtășit pe rețelele de socializare întâmplarea prin care a trecut, fanii acestuia i-au lăsat o mulțime de comentarii în care se amuzau copios de hotărârea pe care a luat-o compania aeriană.

„E bine că doar o oră, încercați 3 – 4 ore întârziere”, „Cred că nu este inclusă și scara în prețul biletului”, au scris o parte dintre internauți.

Citește și: Cabron a dezvăluit secretele vieții de familie și începuturile rap-ului românesc, într-un interviu exclusiv la "Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat": “Există tentații... Și în momentul în care ai ieșit din bloc e periculos”

„Bine că nu ați sărit pe saltea”, a spus un alt fan al vedetei. „Ne-am gândit la un moment dat să o facem”, a răspuns Dan Bittman pe rețelele de socializare.