Rebecca de la Bravo, ai stil a avut o ținută câștigătoare în ediția de joi seara, 6 iulie 2023. Concurenta a primit laude și din partea concurentelor, care au avut comentarii pozitive despre piesele vestimentare pe care le-a ales în această seară. 

Citește și: Rebecca, look de succes sau costumație? Ce părere au avut jurații de la Bravo, ai stil despre ținuta ei: „Duce cumva înspre personaj”

Andreea: Îmi place foarte mult ținuta ta. Mi-ar fi plăcut dacă pantalonii nu ar fi fost atât de largi. Îmi place cromatic. Machiajul nu prea îmi place. Nu cred că te avantajează atât de mult. Îmi place geanta pe acre ai ales-o și faptul că ai ales tipul ăsta de încălțăminte.

Iris: Îmi place foarte mult ținuta ta. Îmi place și machiajul.

Singurul lucru care mă deranjează este fitting-ul manșetelor și al gulerului. Mi-ar fi plăcut să fie puțin mai prezente. Si culoarea unghiilor bate un pic spre corai, dar în rest îmi place mult ținuta ta.

Jurații nu se așteptau la un asemenea parcurs al Rebeccăi în competiție: „Ai personalitate, ai tot ce îți trebuie să faci parte din acest show” 

Rebecca de la Bravo, ai stil 2023 a primit trei steluțe din partea juraților în ediția din această seară.

Raluca Bădulescu a recunoscut că nu se aștepta să aibă un asemenea parcurs stilistic și că își merită locul în acest show. 

Citește și: Rebecca, pregătită să le arbitreze pe celelalte concurente. Tânăra a dezvăluit pe cine ar sancționa: „Am văzut că s-au făcut echipe”

Maurice Munteanu: Pune ochelarii, pentru că rama lor e foarte bine aleasă.

Această culoare de blush mi se pare superbă. Îmi place la nebunie modelul trench-ului, este foarte bine asociat. Cromatica mi se pare foarte mișto. Pot spune că este, cred, ținuta mea preferată în această seară.

Alexandru Abagiu: Detaliile sunt atât de bine alese. O să te atenționez și pe tine la nivelul pantofilor, sunt niște pantofi pe care i-am văzut recent la tine.

Data viitoare ai mai multă grijă la aplicarea blush-ului.

Raluca Bădulescu: Faci niște chestii deosebite. N-aș fi crezut niciodată că, din punct de vedere stilistic, ai atâtea surprize. Ceea ce porți tu sunt hainele tale?

Rebecca: Am făcut o colaborare cu 4-5 branduri, pe astea le-am învârtit constant.

Raluca Bădulescu: Nu mă așteptam, îți spun sincer.

Ai personalitate, ai tot ce îți trebuie să faci parte din acest show.