Rebecca de la Bravo, ai stil i-a cucerit pe jurați în ediția de marți seara, 27 iunie 2023! Concurenta i-a impresionat din nou pe toți cei prezenți cu mișcările ei de dans, dar și atitudinea pozitivă cu care urcă mereu pe podium. În ceea ce privește ținuta, jurații și concurentele au avut doar cuvinte de laudă. 

Citește și: „Ținuta este vocea unei generații” Rebecca, look de trei stele la Bravo, ai stil 2023! Concurenta impresionează din nou

Iris: Îmi place foarte mult cum îți vine peruca. La un moment dat bănuiam că e părul tău vopsit. Îmi place că ai ales genul ăla de auriu. Inițial te-am văzut cu geanta și nu înțelegeam, dar după am văzut cizmele.

Rebecca de la Bravo, ai stil 2023, look de tei steluțe: „Ținuta este de un rafinament maxim” 

Rebecca a primit și în ediția Bravo, ai stil 2023 din această seară trei steluțe din partea juraților. Cei trei i-au transmis că știe de fiecare dată cum să se pună în valoare, motiv pentru care de multe ori ei au observat-o cel mai bine pe ea, după care styling-urile pe care le-a făcut. 

Citește și: Rebecca, look de trei steluțe la „Bravo, ai stil!” 2023. Tânăra i-a cucerit pe jurați: „Mie îmi place drama asta”

Raluca Bădulescu: Mă uitam la tine când defilai, singurul lucru pe care pot să ți-l spun e că ești divină. Fiecare ținută pe care o porți e a ta. Știi să porți fiecare haină. La unele persoane se vede. Hainele astea dacă le pun pe mine acum aș arăta puțin tâmp. Ținuta este divină, este foarte bună!

Alexandru Abagiu: Țin minte când ai intrat în show și ți-am spus că mă aștept să oferi un masterclass în ceea ce privește părul

și livrezi, livrezi foarte bine. Joacă-te în continuare pentru că te joci foarte bine. Ești exact unde trebuie să fii. Ținuta este de un rafinament maxim, chiar dacă o ținem relaxată. Combinația cromatică pe care tu o prezinți este una desăvârșită.

Maurice Munteanu: Aș fi ales o altă geantă, dar să știi că nu mă deranjează foarte tare nici asta. Este fără cusur ceea ce faci și sunt de acord cu Raluca.

Ador faptul că niciodată, dar niciodată, dar niciodată indiferent de cei ai purtat în această emisiune nu am simțit că vorbim despre o concurentă care a îmbrăcat niște haine. Întotdeauna te vedeam pe tine, primul lucru asta era și nu neapărat pentru că dansezi și după aceea vedeam styling-urile. Asta e o chestie foarte importantă. Ești foarte mișto!