Rebecca a cucerit platoul „Bravo, ai stil!”. Concurenta i-a dat pe spate pe jurați în această seară. Tânăra a ales să se dezlănțuie în platoul emisiunii de stil.

Tânăra a purtat un look foarte accesorizat, iar felul în care s-a coafat a atras atât privirile specialiștilor, cât și pe ale colegelor sale.

Rebecca a cucerit platoul „Bravo, ai stil!”. Jasmine a fost uluită: „I-am spus și în culise că îmi place foarte mult”

Jasmine a comentat look-ul pe care l-a conturat Rebecca în această seară. Tânăra i-a spus încă din culise competitoarei sale că ținuta pe care a pregătit-o pentru această ediție concept a dat-o pe spate.

Citește și: Rebecca, look câștigător! Tânăra a început cu dreptul noua săptămână la „Bravo, ai stil!”: „Ținuta este cea mai bună din platou”

„I-am spus și în culise că îmi place foarte mult ce a reușit să realizeze la nivelul părului, al capului, make-up, ce a ales să

poarte pe cap. Mie îmi place tot, poate aș fi ales o altă pereche de pantofi, mai fini”
, a spus Jasmine.

Note maxime pentru Rebecca în această seară! Jurații au fost cuceriți: „Te apropii foarte tare de ceea ce îmi doream să văd”

Cei trei jurați au fost cu adevărat dați pe spate de felul în care s-a prezentat Rebecca în această seară.

Mai mult decât atât, Raluca Bădulescu a mărturisit că este foarte fericită că Rebecca a intrat în cursa pentru marele premiu pentru că, se pare că are un mare efect asupra celorlalte concurente.

În final, look-ul din seara aceasta i-a adus nota 5 pe linie Rebeccăi.

Raluca Bădulescu: „Eu mă bucur că a venit Rebecca în competiție pentru că poate, cu ocazia asta, se mai trezește zvâcul și în celelalte concurente.

Unele dintre ele adormiseră pe o ureche. Divină.”

Citește și: Andreea și Alexandra, schimb acid de replici! Cele două concurente nu s-au mai abținut: „Ești irelevantă pentru mine! Ești cantitate neglijabilă!”

Alexandru Abagiu: „Doar o mică scârțâială, mi se pare prea accesorizată zona asta(n.red. a pieptului) și a jobenului. Mi-ar fi plăcut ca la joben să fie mult mai simplă accesorizarea.

Era nevoie și acolo de accesorii, dar nu la fel de bogate ca cele pe care le-ai ales tu. În rest, mi se pare că ce ai făcut la capitolul păr funcționează foarte bine.”

Maurice Munteanu: „Trebuia să iei și pelerina cu care ai intrat. E surprinzătoare această compoziție stilistică. Te apropii foarte tare de ceea ce îmi doream să văd. Există o anumită fluiditate, inclusiv sexuală.

Alegerea ciorapului, sandalele, există un tip de controversă. În seara asta ești legendă!”