Rebecca de la Bravo, ai stil 2023 a impresionat jurații în ediția de luni seara, 26 iunie 2023. Concurenta a venit cu o ținută inspirată din aparițiile celebrei cântărețe Rihanna, iar multe dintre aceste detalii specifice au putut fi ușor observate. 

Citește și: Rebecca a cucerit platoul „Bravo, ai stil!” Tânăra a primit 5 pe linie în această seară: „Ești legendă!”

Aza: Îmi place. Mi-ai dat vibe de Rihanna. Îmi place foarte mult cum ești îmbrăcată, doar că în partea de sus ești prea încărcată.

Rebecca de la Bravo, ai stil 2023 a primit trei steluțe din partea juraților: „Îmi place că îți porți cultura cu mândrie” 

Rebecca a reușit și în această ediție să îi de ape spate pe jurații de la Bravo, ai stil 2023.

Concurenta a fost lăudată pentru styling-ul pe care l-a făcut, dar și pentru prezența ei scenică. Raluca Bădulescu a complimentat-o pe Rebecca de la Bravo, ai stil 2023 pentru energia pe acre o aduce de fiecare dată pe podium. 

Raluca Bădulescu: Eu aș putea să stau acasă luni în șir și n-aș avea naturalețea asta. Când apari, eu sunt cu ochii după tine.

Vreau să dansez și eu 5%. Nu cred că există ritm pe care tu să nu-l simți. Părul îmi place de mor, lungimea este foarte mișto. Topul ăsta cu perle e foarte mișto. Jacheta pe care o porți e foarte reușită, cizmele lungi îmi place cum arată. E foarte bine gândită ținuta.

Citește și: Rebecca a deschis ediția „Bravo, ai stil!” din această seară. Tânăra a vrut să îi dea pe spate pe jurați: „În contextul ăsta, gama cromatică trebuie stăpânită dumnezeiește”

Alexandru Abagiu: Îmi place la nebunie machiajul, îmi place la nebunie părul! Îmi place că îți porți cultura cu mândrie. Lucrul ăsta de e de aplaudat în adevăratul sens al cuvântului. Povestea cu topul din mărgele e foarte interesantă.

Maurice Munteanu: Tu putea să ai un tricou alb simplu sau puteai să ai un top din mărgele, fără partea de umeri.

Ținuta este vocea unei generații. Nu este doar despre un styling bun, e vorba despre tot. Ne interesează mai mult faptul că tu dai voce de artiste.