Rebecca de la Bravo, ai stil 2023 a avut o sursă de inspirație clară în look-ul prezentat în această seară! Concurenta din sezonul 8 a adus în platoul emisiunii o reinterpretare a cântărețului David Bowie. Look-ul concurentei a fost apreciat de cei trei jurați, dar și de colegele ei de platou. Rebecca a fost lăudată pentru curajul ei de a experimenta din mai mult zone stilistice diferite. 

Citește și: Rebecca impresionează din nou la Bravo, ai stil 2023! Jurații au lăudat-o nu doar pentru styling: „Fiecare ținută pe care o porți e a ta”

Maria: Îmi place ținuta. Nu îmi plac sandalele pe care le porți, mi se par urâte. Nici geanta nu îmi place, chiar dacă cromatic se potrivește.

Alexandra: Îmi place cum ți-ai aranjat peruca. E frumos ce faci. Bravo!

Rebecca de la Bravo, ai stil 2023 a primit trei steluțe din partea juraților: „Ai recreat un personaj și nu orice personaj. Bravo!” 

Rebecca de la Bravo, ai stil 2023 a fost lăudată de jurați pentru reinterpretarea ei, dar și modul în care look-ul a fost susținut din punct de vedere cromatic. Concurenta a primit trei steluțe din partea celor trei jurați. 

Raluca Bădulescu: Ce personaj ți-ai găsit! Nu mi-aș fi pus sandale, dar îmi place mult costumul. Ideea în sine, machiajul, steagul, tot ce ai pe tine.

Avem în seara asta un personaj. Ai recreat un personaj și nu orice personaj. Bravo!

Citește și: Rebecca a cucerit platoul „Bravo, ai stil!” Tânăra a primit 5 pe linie în această seară: „Ești legendă!”

Alexandru Abagiu: Urâțele rău sandalele, dar ce ai făcut în această seară cu David Bowie m-a dat pe spate. Îmi place foarte mult interpretare, pentru că nu e chiar unu la unu.

Îmi place și cut-ul costumul. Nu știu dacă știi, dar David Bowie a fost cumva o sursă de inspirație pentru personajul Joker. E un look foarte bine susținut. Touch-ul de portocaliu pe care îl ai la păr este incredibil. Îmi place foarte mult povestea de albastru la ochi, părul și machiajul se ajută unul pe altul.

Maurice Munteanu: Deși sandalele sunt urâte, ele se încadrează într-o anumită estetică.

Nu mi le-aș lua eu pentru mine, dar în contextul acesta mi se pare că dă ceva din zona de '70. Superbisim. Bravo!

Alexandru Abagiu: Uitându-mă acum la tine bați ceva și din Boris Johnson.