Rebecca de la Bravo, ai stil 2023 a avut o săptămână plină de steluțe. Concurenta a uimit în fiecare seară cu fiecare apariție a sa. În ediția de joi seara, 29 iunie 2023, ținuta Rebeccăi a fost inspirată din serialul „Jungle”. Maria a fost întrebată ce părere are despre ținuta colegei sale, pe care o consideră că dă înspre costumație. 

Citește și: Rebecca a adus în platoul Bravo, ai stil 2023 reinterpretarea unui personaj emblematic: „M-a dat pe spate”

Maria: Îmi place ținuta, îmi pari puțin costumată. Îmi place foarte mult accentul de baby blue pe care ți l-ai pus la ochi. Știu inspirația, aș fi vrut volanele să fie un pic mai jos, astfel încât gulerul să fie mai liber. Mi se pare puțin îngrămădit, dar ai o ținută interesantă.

Câte steluțe a primit Rebecca în ediția din această seară? „E specială, numai tu puteai să o porți” 

Rebecca de la Bravo, ai stil 202 3 a primit trei steluțe din partea juraților în această seară. Concurenta a purtat o ținută specială, iar din punctul de vedere al juraților, ea a realizat un outfit de succes. Alexandru Abagiu a fost singurul care i-a spus concurentei că se îndreaptă spre un personaj din desene cu acest look, dar strict din punctul de vedere al machiajului. 

Raluca Bădulescu: Ținuta evident că îmi place. E specială, numai tu puteai să o porți. Este de inspirație. A zis maria că duci puțin înspre costumație. Datorită acestei pălării mi se pare că ținuta este bună.

Alexandru Abagiu: Și mie îmi dai vibe de costumată, dar nu de la pălărie, de la machiaj. Nu trebuia să ai nuanța asta la ochi.

Mi se pare că tocmai asta duce cumva înspre personaj, undeva la un par de distracții. Ești din filmul respectiv.

Maurice Munteanu: Eu când spun costumat mă refer la o chestiune foarte precisă, respectiv persoană, cetățeană, cetățean, care poartă o ținută. Spun că este costumată în momentul în care nu găsesc un racord ntre cetățeanul care poartă ținuta și ținuta.

D-aia i-am spus Mariei că e costumată, pentru că nu ducea acea cagulă. Tu, în schimb, duci toate piesele pe care le porți, în frunte cu pălăria.

Si Alexandra de la Bravo, ai stil 2023 a fost de părere că Rebecca a plusat foarte mult în această săptămână de ținute de tip costum, însă ea are un fel aparte de le purta și de a dat viață hainelor. 

Alexandra: Și mie mi s-a părut ca a dat-o cumva într-o tipologie de costum. Toată săptămâna a ținut-o în genul ăsta de outfit-uri. Nu mi s-a părut extraordinar de interesantă. Rebecca are haz și știe cum să poarte hainele, le dă viață în momentul în care se prezintă la defilare.