Rebecca i-a cucerit pe jurați! În această seară, Rebecca a ales să poarte un look neobișnuit, care i-a uimit atât pe jurați, cât și pe celelalte concurente.

Andreea și Alexandra au comentat look-ul tinerei. Acestea au fost încântate de ținuta pe care a prezentat-o Rebecca în această seară.

Andreea: „Îmi place foarte mult partea de sus și partea de jos a ținutei.

Nu-mi place asocierea dintre sacou și rochie, atât ca textură cât și cromatică. Îmi place în schimb părul.”

Citește și: Rebecca a adus în platoul Bravo, ai stil 2023 reinterpretarea unui personaj emblematic: „M-a dat pe spate”

Alexandra: „Îmi place mult ținuta ta, îmi place mult cum o porți. E o combinație diferită de ce ai adus până acum în platou.

Nu am ce să comentez, îmi place asocierea dintre toate piesele.”

Ținuta Rebeccăi i-a adus complimente din partea juraților: „Orice pui pe tine aduci în asemenea context încât ținuta este ireproșabilă”

Look-ul din această seară i-a adus trei steluțe Rebeccăi, care a reușit cu adevărat să îi cucerească pe jurați. Raluca Bădulescu a fost uluită de mișcările concurentei, dar și de modul în care aceasta a integrat look-ul în povestea pe care i-a spus-o Ilincăi Vandici.

Pe de altă parte, Maurice Munteanu a aplaudat rezultatul stilistic al tinerei.

Raluca Bădulescu: „Eu te-am văzut de la începutul emisiunii acolo și mă gândeam ce e cu cămașa asta de noapte, de ce arată cozile alea ca doi castraveți dubioși. Ești ceva fantastic! Orice pui pe tine aduci în asemenea context încât ținuta este ireproșabilă.”

Citește și: Rebecca impresionează din nou la Bravo, ai stil 2023! Jurații au lăudat-o nu doar pentru styling: „Fiecare ținută pe care o porți e a ta”

Maurice Munteanu: „E realmente excepțional ce ai făcut în seara aceasta. Acest micro frac, printul rochiei cu printul balerinului care se potrivesc minunat. Ai ceva profund americana.”

Alexandru Abagiu: „Părul îmi place la nebunie. Mixul acesta de piese este divin, pentru că ai de a face cu piese prețioase și piese extrem de lejere.(...) Nu pot decât să te aplaud pentru asta.”