Rebecca i-a cucerit pe jurați! Rebecca a ales ca în această seară să poarte o ținută compusă din piese albe. Tânăra a ales să reinterpreteze un look de mireasă foarte diferit de cel clasic.

Rebecca i-a cucerit pe jurați! Alexandra i-a făcut o mărturisire competitoarei sale: „M-aș mărita așa”

Aza și Alexandra au comentat look-ul pe care l-a prezentat în această seară Rebecca.

În timp ce Aza a spus că ținuta este pe placul ei, însă a criticat felul în care concurenta a ales să se machieze, Alexandra a fost cu adevărat cucerită de outfitul Rebeccăi. După ce a văzut cum s-a îmbrăcat competitoarea sa, Alexandra i-a făcut o mărturisire celeilalte concurente.

Citește și: Andreea continuă să dea greș cu styling-ul! Jurații de la Bravo, ai stil 2023 i-au criticat din nou ținuta: „E simpluț”

Aza: „Îmi place ținuta ta însă nu aș face acest machiaj. Nu știu ce caută auriu la ochi. Eu n-aș fi pus auriu, nici perlele acelea cu flori. Am văzut că rochia are ceva argintiu. Poate aș fi aplicat ceva argintiu pe zona capului. Aș face ceva mai simplu, nude. În rest îmi place ținuta ta.”

Alexandra: „Rebecca, cel mai frumos compliment pe care pot să ți-l fac în seara asta e că m-aș mărita așa, m-aș duce la cununia civilă așa.

Poate aș alege alt material la rochie, dar ești divină. E ceva senzațional!”

Ținuta din această seară i-a adus numărul maxim de steluțe Rebeccăi: „Are ceva psihotic”

Chiar dacă Alexandru Abagiu a fost de acord cu Aza și a punctat la rândul său faptul că machiajul nu a fost cel mai potrivit, totuși restul ținutei l-a convins pe jurat să îi acorde un calificativ pozitiv tinerei.

Și ceilalți jurați au fost impresionați de alegerea vestimentară a concurentei și i-au acordat calificative pe măsură.

Alexandru Abagiu: „E o apariție ce ne prezinți în seara asta. Nu sunt un fan al machiajului, e ciudată culoarea asta pe pielea ta și e foarte ciudat că nu ai optat să îți conturezi ochii.”

Citește și: Rebecca impresionează din nou la Bravo, ai stil 2023! Jurații au lăudat-o nu doar pentru styling: „Fiecare ținută pe care o porți e a ta”

Maurice Munteanu: „Are ceva psihotic acest look. Nu știu cum ai reușit să le aduci pe toate în aceeași propoziție.”

Raluca Bădulescu: „Unde ai găsit tu papucii ăia? Ești splendidă. Pe viitor, reglați situațiile gen decolteu, pentru că din față face o talie dublă, triplă.”