Andreea este una dintre cele mai controversate concurente care au participat în competiția Bravo, ai stil. În ultimele ediții, ea a atras multe comentarii negative din partea concurentelor, dar și a juraților, deoarece ținutele cu care se prezintă în emisiune nu se ridică la nivelul așteptărilor competiției. Colegele de platou ale Andreei sunt de părere că ea are cele mai slabe ținute din sezonul 8. În ediția de luni seara, 26 iunie 2023, concurentele au observat o mică schimbare în accesorizarea făcută de Andreea. 

Citește și: Gală dezastruoasă pentru Andreea! Ținuta i-a adus 1 pe linie din partea juraților: „Doamne, ce vrăjeală ai!”

Rebecca: Văd că începi să pui din ce în ce mai multe accesorii, ceea ce e bine. Nu îmi plac ciocatele la această rochie, pe mine mă deranjează. Mi se pare că îți îngroașă piciorul.

Ioana: Andreea, tu ești foarte frumoasă. Îmi place mult cum ți-ai prins părul, dar nici mie nu îmi place cum vin ciocatele. Nici geanta nu îmi place, dar nici mănușa. Mai bine fără.

Andreea de la Bravo, ai stil 2023, încă o zi fără steluțe: „E simpluț și ți-ai trântit în mână auriul ăla” 

Andreea nu a reușit nici în această seară să îi impresioneze pe jurații de la Bravo, ai stil 2023. Cei trei i-au reproșat că pitea să ducă ținuta propusă într-o altă direcție, mult mai reușită și mai accesorizată. În această seară, concurenta nu a primit steluțe. 

Raluca Bădulescu: Ai o rochie drăguță, dar de ce ai pus tu mănușa acolo?

Andreea: Am simțit nevoia să pun o mănușă.

Citește și: Georgiana, cea mai slabă concurentă? Andreea nu s-a abținut: „Nu mi-au plăcut ținutele ei din ultima perioadă, nu-mi inspirau nimic”

Raluca Bădulescu: Rochia e civilizată. Ce caută mănușa aia lângă ciocate? Dacă duceai rochia asta într-o altă zonă stilistică, un turban, cu bijuterii.

Puteai să faci ceva. E simpluț și ți-ai trântit în mână auriul ăla. E o ținută mai bună decât ce ai făcut în ultima vreme.

Alexandru Abagiu: Pe mine nu mă deranjează mănușa. Îmi place că a rămas doar umărul liber. Nu îmi place absolut deloc părul, pentru că suntem în aceeași zonă. Ar fi funcționat o coadă foarte bine prinsă, dar părul greu, gros, tip coadă de zebră.

Maurice Munteanu: Concurenta consideră că asocierea, în acest moment al competiției, că este de bun augur? Că a făcut styling? Sau consideră că pur și simplu s-a îmbrăcat?

Andreea: Mi se pare că am accesorizat-o. Că duc într-o anumită zonă stilistică. Consider potrivită ținuta mea.

Maurice Munteanu: Hai să ne uităm puțin la Rebecca, la Maria, la Alexandra.