Georgiana, cea mai slabă concurentă? Înainte de a intra în platoul „Bravo, ai stil!”, Andreea a fost întrebată care este concurenta pe care o consideră cea mai slabă, în acest punct al competiției.

Tânăra a spus fără să stea pe gânduri că, după părerea sa, Georgiana este cea mai slabă concurentă din cadrul emisiunii de fashion.

Georgiana, cea mai slabă concurentă? Tânăra a explicat de ce nu crede că Andreea are dreptate: „Noi vorbim acum de stil și nu de a prezenta ca un umeraș niște hăinuțe”

După ce a auzit ce a spus Andreea, Georgiana a punctat faptul că aceasta este doar părerea competitoarei sale și că nu se consideră nici pe departe cea mai slabă concurentă. De asemenea, tânăra a mai spus că, spre deosebire de alte colege, ea nu a venit cu haine care nu se aflau într-o stare impecabilă.

Andreea: „Cred că Georgiana (n.red.

este cea mai slabă concurentă din competiție). Pentru că nu mi-au plăcut ținutele ei din ultima perioadă, mi s-au părut simple și nu-mi inspirau nimic.”

Citește și: Georgiana de la Bravo, ai stil 2023 nu le-a impresionat pe colege! Ce au spus despre ținuta ei din gală: „Mă duce cu gândul la o draperie”

Georgiana: „Cred că Andreea a răspuns corect până într-un punct, când a spus `mi se pare`.

În momentul în care vorbim de stil, vorbim de mai multe lucruri. Da, este adevărat, eu nu am experimentat foarte mult, de teama de a nu fi apreciată și de a nu primi steluțe, dar hainele mele, toate, au fost impecabile, de la curate, la bine cusute, și ele aveau o noimă și o logică. Dacă noi vorbim acum de stil și nu de a prezenta ca un umeraș niște hăinuțe, eu consider că nu sunt cea mai slabă concurentă.”

Andreea, cu hainele rupte în platoul „Bravo, ai stil!”? Georgiana a atras atenția asupra acestui detaliu: „Se destrăma”

În continuarea discuției, Georgiana a spus că este dezamăgită de faptul că Andreea a venit cu halatul rupt în gala Litoral. Tânăra, pe de altă parte, i-a dat replica și a precizat faptul că era vorba doar despre câteva ațe.

Georgiana: „Andreea, pentru nivelul la care suntem și faptul că ea este de foarte mult timp, am fost dezamăgită de faptul că o concurentă atât de veche vine cu haine rupte. Cred că numele a fost la întâmplare(n.red. pe care l-a spus Andreea).”

Citește și: Georgiana, dezamăgită după ce a văzut procentul voturilor. Tânăra a spus tot: „M-aș fi așteptat la mai mult, la mai bine”

Andreea: „Avea niște ațe(n.red. halatul Andreei din gala Litoral). Avea niște inserții pe care eu le-am dat jos și au mai rămas niște ațe la mânecă.”

Georgiana: „Nu, era rupt tivul și se destrăma până la subraț.”