Gală dezastruoasă pentru Andreea! Andreea a vrut să aducă în platou un look de cabaret pe care l-a interpretat după propria sa viziune.

Chiar dacă tânăra spera să îi dea gata pe jurați, iată că nu a reușit să obțină calificative pozitive din partea celor trei specialiști.

Gală dezastruoasă pentru Andreea! Maurice Munteanu, total dezamăgit de apariția concurentei din această seară: „Nu știu cum reușești. Că nu-mi place nimic, e puțin spus”

Maurice Munteanu și Alexandru Abagiu au criticat foarte dur look-ul din această ediție concept al concurentei. Jurații au punctat faptul că alăturarea pieselor vestimentare este total greșită.

Maurice Munteanu: „Lipsește cu desăvârșire, nu știu cum reușești, orice urmă de rafinament. Reușești să chirițești toate ținutele, indiferent de tematică. Că nu-mi place nimic, e puțin spus. Are ceva vechi, dar nu într-un sens nostalgic.

Ceva prăfuit, care se vrea puțin sexy dar nu e, care se vrea puțin actual dar e departe de a fi, lăsând la o parte printul acelui corset, dacic și puțin baroc, fermoarul nu are nicio legătură cu strălucirea paietelor. Nu pot fi asociate, corsetul cu mantia.”

Citește și: Maria, look câștigător! Concurenta i-a dat pe spate pe jurați: „De când ai defilat mă uit la tine mută”

Alexandru Abagiu: „Proporțiile sunt greșite Andreea. Ai o problemă cu tipologia de umeri. Nu-mi place artificiul de styling pe care l-ai făcut la nivelul părului. Mi-ar fi plăcut de exemplu să fii mai ingenioasă, să-ți machiezi un ochi într-un fel și un ochi într-un fel. În rest, cam lipsește accesorizarea.”

Raluca Bădulescu a luat-o la rost pe Andreea. Jurata a vrut să afle ce se petrece cu concurenta: „Eu spun exact ceea ce simt”

Raluca Bădulescu a fost de acord cu colegii ei. Jurata a punctat faptul că așteaptă ca Andreea să revină la ținutele pe care le-a prezentat cu mai multe săptămâni în urmă. Cu această ocazie, concurenta a spus tot ce are pe suflet.

În final însă, Andreea a primit nota unu din partea celor trei jurați.

Raluca Bădulescu: „Eu tot sper să reapari de undeva, tot sper să te regăsesc.”

Andreea: „Eu nu am vrut să duc ținuta într-un costum și am vrut să o aduc în actualitate. Prin umeri fix asta am vrut să fac, să o aduc în actualitate.”

Raluca Bădulescu: „Dar nu ți-a ieșit măi Andreea. În primele săptămâni de ce îți ieșeau ținutele?”

Citește și: Andreea, copleșită de emoții. Tânăra, cu lacrimi în ochi după jurizare: „Nu vreau să fac asta”

Andreea: „De multe ori am simțit că ținutele nu mi-au fost apreciate sau că nu mi-au fost asumate mie meritele.”

Raluca Bădulescu: „Doamne, ce vrăjeală ai! Se luptă ăștia cu Guvernul. Candidează la oamenii ăia.”

Andreea: „Eu spun exact ceea ce simt.”

Maurice Munteanu: „Ce încerc eu să te faci să înțelegi și ce încerc să înțeleg și eu: cum m-am gândit, eu având o estetică relativ bine trasată, așa am declarat cel puțin la început, cum am alăturat eu corsetul cu acel fermoar, cu mantia cu paiete cu umeri?(...) N-am ce să analizez, e o ținută foarte slabă, aparițiile ei din ultima perioadă sunt practic inexistente.”