Aza de la Bravo, ai stil 2023 și-a luat colegele din platou prin surprindere! În ediția de joi seara, 29 iunie 2023, look-ul prezentat de Aza nu a fost deloc pe placul celorlalte concurente. 

Citește și: Aza, gest neașteptat în timpul defilării! Concurenta de la Bravo, ai stil 2023 i-a surprins pe jurați: „Bravo!”

Andreea: Nu îmi place asocierea mănușilor cu tricoul.

Tricoul este destul de mulat, iar mănușile sunt largi. Îmi plac pantalonii cum îți stau. Aș fi pus alți pantofi, în rest îmi place geanta pe care ai ales-o. Îmi plac pantalonii mult.

Rebecca: Aza, astăzi nu îmi place nimic. Nu îmi place asocierea pieselor, mănușile sunt largi. Nu îmi place. Pantalonii i-aș folosi, dar în altă poveste.

Când a ajuns la jurizare, Maurice Munteanu a luat pe toată lumea prin surprindere după ce a spus că Aza a venit cu cel mai bun look din această ediție. Concurenta a primit trei steluțe din partea juraților, iar concurenta a fost surprinsă, însă extrem de încântată. 

Maurice Munteanu: La ce te-ai gândit tu când ai făcut ținuta De la ce ai pornit?

Aza: De la pantaloni. Am și un sacou.

Maurice Munteanu: Avem o problemă, puiule. Ai cea mai bună ținută din platou. Să mă crezi.

Aza: Nu te cred, faceți mișto.

Maurice Munteanu: Întâmplarea face că ai cea mai cool ținută din platou.

Raluca Bădulescu: Este foarte bună ținuta. De la alegerea mănușilor din tull, până cum îți vine tricoul. Tot ce vrei tu, din cap până în picioare.

Alexandru Abagiu: Nu doar ținuta e perfectă, dar și partea de beauty arată foarte bine pe tine. Deși îmi propui o ținută foarte atractivă, ochii mei zboară sus. Asta e de bine. Ești frumoasă, îți stă bine.

Nu ai exagerat. Părul este exact ce trebuie pentru ținuta asta.

Jasmine, luată prin surprindere de jurizarea Azei: „Toată lumea râdea sau lua cumva la mișto ținuta ei” 

Raluca Bădulescu a observat că Jasmine a rămas foarte surprinsă de jurizare, motiv pentru care a rugat-o să le explice tuturor care este motivul. Concurenta nu se aștepta ca ținuta Azei să fie cea mai bună din platou. 

Citește și: Aza de la Bravo, ai stil 2023, suspectată în continuare de stilist! Iris i-a spus-o direct: „Există o discrepanță extrem de mare”

Jasmine: Mie personal mi-a plăcut cel mai mult ținuta Rebeccăi, de aceea m-am mirat.

Maurice Munteanu: Întâmplarea face, chiar dacă știe, chiar dacă nu știe, că look-ul este inspirat de la una dintre casele mele preferate la moemntul actual. Este un look fluid și extrem de actual.

Aza: Am zis să îi mai dau încredere în ținutele astea. Nu vreau să fiu răutăcioase. Am văzut că a fost atentă la mine, ca și cum aș fi cea mai slabă concurentă. Ea se vede la un nivel foarte înalt față de noi.

Jasmine: Nu mă așteptam. Comentariile fetelor nu au fost cele mai bune în privința ținutelor ei și s-a creat o atmosferă relaxată în platou, ca în dățile trecute, în care toată lumea râdea sau lua cumva la mișto ținuta ei.