Aza de la Bravo, ai stil 2023 este una dintre cele mai noi concurente din sezonul 8, iar identitatea ei stilistică este una încă neclară pentru cei trei jurați. Au existat și mai multe suspiciuni cu privire la stiliști, însă tânăra a negat de fiecare dată aceste speculații. În ediția de miercuri seara, 28 iunie 2023, Aza a defilat cu o ținută care le-a furat privirile tuturor, dar în special juraților.

În timp ce defila, rochia concurentei s-a ridicat, însă ea nu s-a rușinat și a continuat să defileze cu energie bună. Jurații au felicitat-o pentru lipsa ei de inhibiții, față de celelalte concurente din emisiune. 

Citește și: Aza, deranjată de o colegă la testimoniale! Concurenta de la Bravo, ai stil 2023 a răbufnit: „Nu știu dacă trăgea cu urechea”

Raluca Bădulescu: Au! Bravo! Doamne, Aza, dar bine ai venit în competiția asta!

Aza: A ieșit ceva?

Raluca Bădulescu: Nu a ieșit nimic. A ieșit ce trebuie, într-o competiție cu colege babe. Ai venit!

Aza de Bravo, ai stil 2023 a primit trei steluțe: „Îmi place mult de tot ce ai făcut!”

În această seară, Aza de la Bravo, ai stil 2023 a primit trei steluțe.

Concurenta a fost în culmea fericirii, după ce alegerile ei vestimentare au fost extrem de lăudate de cei trei jurați. Maurice Munteanu i-a transmis concurentei că a reușit să transforme acest look într-unul nevinovat, chiar dacă piesele sunt unele propuse. 

Raluca Bădulescu: Ești extrem de reală! Ești super mișto, ai vorbele la tine. Tu trebuie să îți argumentezi ținuta. Rochia îmi place, îți vine extrem de bine.

Bravo, ai stil! Îmi place mult tot ce ai făcut!

Citește și: Aza, în lacrimi la doar câteva zile după ce a intrat în competiție. Tânăra a răbufnit după ce a fost suspectată că are stilist: „Ținuta asta este făcută de tine cum sunt eu prietenul Papei de la Roma”

Maurice Munteanu: Ținuta este de videoclip.

Cizmele sunt groaznice, nu îmi plac, nu îmi place fermoarul, dar tu ai dat acestei ținute un look nevinovat. Chestia asta în combinație cu cizma cu platformă, cu trench-ul, cu geanta transformă totul într-un vis, într-un fel de clișeu, care trimite către vis și incită publicul telespectator.

Alexandru Abagiu: Nu întâmplător ai defilat pe Rosalia. Mi-ar fi plăcut să plusezi mai mult la partea de păr.

Îți stă foarte bine cu eyeliner aplicat așa, te prinde bine. E prima oară când mă uit spre fața ta.