Aza de la Bravo, ai stil 2023 este una dintre cele mai noi concurente din emisiune. Chiar dacă nu este în topul clasamentului, mai multe dintre colegele ei de platou sunt de părere că are stilist. În ediția de marți, 27 iunie 2023, Rebecca a fost cea care a deschis subiectul, însă deoarece ea consideră că Aza nu are un ajutor.

Citește și: Aza, deranjată de o colegă la testimoniale! Concurenta de la Bravo, ai stil 2023 a răbufnit: „Nu știu dacă trăgea cu urechea”

Rebecca: Eu sunt curioasă dacă și astăzi fetele o suspectează pe Aza dacă are stilist sau nu.

Alexandra: Dacă are, nu e prea bine plătit.

Jasmine: Eu îmi mențin în continuare părerea. Eu cred că Aza are oameni în jurul ei care o ajută, nu neapărat un stilist.

Rebecca: Cu ce a venit astăzi, în seara asta, nu consider că un stilist ar face, indiferent de nivel.

Iris, după presupunerile cu privire la stilistul Azei: „Poate nici măcar nu e un stilist, poate e un prieten”

Iris a intervenit în discuția cu privire la stilistul Azei. Ea este de părere că există o persoană care o ajută cu compunerea ținutelor, iar acest lucru este transmis chiar și din argumentările ei. ea i-a transmis colegei sale de platou că lipsa ei de argumentare a ținutelor dă de bănuit că ar avea ajutor.

Aza de la Bravo, ai stil 2023 le-a recunoscut colegelor ei că încă îi este foarte vreau să exprime ceea ce are de spus și se confruntă cu această dificultate de a comunica în termeni stilistici.

Citește și: Iris, vehementă cu privire la Aza. Tânăra este sigură că cea mai nouă concurentă de la „Bravo, ai stil!” 2023 are stilist: „Nu am dovezi, dar sunt ferm convinsă”

Iris: Poate nici măcar nu e un stilist, poate nici măcar nu are studii in domeniu, poate e un prieten mai talentat.

Rebecca: Nu cred că e o problemă dacă ajută un prieten mai talentat.

Iris: Dacă îți compune ținutele cap coadă există o problemă, indiferent dacă ele sunt apreciate sau nu sunt apreciate.

Nu despre asta este vorba, este vorba despre faptul că există o discrepanță extrem de mare, nu știi să îți susții de multe ori ținutele și când ai fost întrebată părea că te-ai pierdut.

Aza: Nu prea știu să vorbesc. Eu încerc să vă explic, să îmi dau silința, să spun ce se potrivește, ce nu se potrivește.