Aza de la Bravo, ai stil 2023 a răbufnit în culise, după ce a dezvăluit că una dintre concurente „trăgea cu urechea” în timp ce ea se afla la testimoniale. Chiar dacă nu știa dacă colega ei ascultă sau nu la ceea ce spune, Azei i s-a părut nepoliticos să o vadă acolo pe Jasmine, în contextul în care regulamentul interzice acest lucru. Jasmine a mărturisit că nu știa cine este la testimonial, ci se afla acolo doar pentru că știa că este rândul ei să de declarații. 

Citește și: Aza, luată la întrebări. Concurentele și jurații nu înțeleg evoluția bruscă a tinerei: „M-aș enerva foarte tare dacă aș afla că o concurentă aflată în topul clasamentului trișează”

Aza: Eu dădeam interviu și am auzit că cineva din producție i-a atras atenția lui Jasmine că stătea acolo. Mă enervasem pe moment. Nu înțelegeam de ce stătea colega mea fix acolo.

Știi că nu ai voie.

Jamsine: Nici nu știam că e ea la testimonial.

Aza: Nu știu dacă trăgea cu urechea sau nu. A fost un pic nepoliticos.

Jasmine de la Bravo, ai stil 2023 a recunoscut că a greșit, în contextul în care nu a fost chemată în acel moment la testimoniale, ci doar știa că ea este următoarea fată.

Ea a mărturisit că nu și-a dat seama de cele întâmplate, însă nu a încercat să tragă cu urechea, iar atenția ei era concentrată spre telefon. 

Jasmine: Lucrurile sunt foarte simple. Ea era la testimonial, eu îmi așteptam rândul. Am ajuns mai repede decât ar fi trebuit, m-am ghemuit undeva pe jos, stăteam pe telefon, nu am auzit, nu m-a interesat. Nu asta a fost intenția mea.

Știu că era rândul meu. Îmi asum și îmi pare rău.

Alexandra, după discuția dintre Jasmine și Aza: „Nu mai merg neînsoțită pe culoar” 

Alexandra de la Bravo, ai stil 2023 a intervenit în urma discuției dintre Jasmine și Aza. Ea a mărturisit că e atentă la toate mișcările pe care face, după ce a avut mai multe probleme cu declarațiile de la testimoniale, în care era implicată și Andreea. 

Alexandra: În mine a intrat frica, nu mai merg neînsoțită pe culoar. M-am dus afară și Aza făcea schimb cu cineva să intre ea la testimonial moment în care am trecut eu repede și i-am zis unei fete de la producție că eu nu trec până nu termină. Trebuie să fiu atentă la toate mișcările.

Andreea: Știi că tu ai inițiat subiectul ăsta.

Lucrul ăsta se poate întâmpla, chiar și ție ți s-a întâmplat. Tu încercai să îmi cauți nod în papură.