Rebecca, pregătită să le arbitreze pe celelalte concurente. Aspiranta la marele premiu pe care îl pune la bătaie emisiunea de fashion a venit pregătită cu un cartonaș galben și unul roșu pentru a arbitra „meciul” dintre echipele care s-au format în opinia ei în cadrul show-ului.

Rebecca, pregătită să le arbitreze pe celelalte concurente. Andreea a primit un cartonaș galben: „Ai luat puțin prea personal lucrurile”

Concurenta i-a mărturisit Ilincăi Vandici că până în acest moment nu are de gând să ofere nimănui un cartonaș roșu. Lucrurile stau diferite în privința celui galben, pe care i l-a acordat Andreei pentru felul în care a decurs discuția dintre ea și competitoarea sa, Alexandra, în ediția de ieri.

Citește și: Jasmine a făcut un styling care i-a dat pe spate pe jurații de la Bravo, ai stil! Concurentele sunt de părere că are stiliști: „A fost foarte multă mână de designer”

„Am văzut că s-au făcut echipe.(...) Au fost mai multe meciuri, echipa Andreea- Jasmine și echipa Alexandra- Iris.(...) Este o glumă fetelor, nu o luați în serios.(...)Ieri aș fi acordat doar cartonașul galben, n-aș fi acordat cartonașul roșu. Cred că de data asta i-l ofer Andreei pentru că ai luat puțin prea personal lucrurile cred, când a intervenit conversația cu Alexandra. Eu prefer oamenii care sunt puțin mai direcți.

Înțeleg că te-a afectat”, a spus Rebecca.

Modele moderne i-au adus trei steluțe Rebeccăi: „Ceea ce ai făcut tu este perfecțiune”

Cei trei jurați au apreciat faptul că tânăra concurentă a construit o ținută foarte modernă, inspirată din trendurile actuale. În privința machiajului, Alexandru Abagiu a avut mici obiecții, însă nimic atât de grav încât să afecteze calificativul pozitiv pe care i l-a acordat tinerei.

Maurice Munteanu: „Ai făcut din nou o ținută modernă. De data aceasta ești de zi.(...) Ai făcut foarte bine că ai pus pantofii sport.”

Citește și: Rebecca impresionează din nou la Bravo, ai stil 2023! Jurații au lăudat-o nu doar pentru styling: „Fiecare ținută pe care o porți e a ta”

Alexandru Abagiu: „Și mie îmi plac foarte mult paietele astea structurate pe care le are fusta ta.

Te lungește, chiar dacă asta este o ținută care ar putea să te îndoape. Pe partea de beauty, eu aplaud ce ai făcut, îți spun doar ce ai făcut și de unde vin confuziile. Ai o linie foarte marcată. Dacă ai optat pentru sprâncene decolorate, trebuie să înțelegi că la nivelul ochilor aveai nevoie de ceva conturat. Dar este un look super modern. Îmi place strictețea, rigoarea pe care o descrie cravată.”

Raluca Bădulescu: „Ceea ce porți este o ținută care se încadrează în toate trendurile actuale. Ceea ce ai făcut tu este perfecțiune. Îți vine foarte bine.”