Este bucurie mare în familia lui George Simion! Liderul AUR urmează să devină tată. Anunțul nu a fost făcut nici de către acesta și nici de către soția lui, așa cum s-ar fi așteptat cei care urmăresc cunoscutul cuplu.

Cel care a dat vestea cea mare a fost chiar Victor Ciutacu, la un post de televiziune din țara noastră. Jurnalistul a făcut anunțul miercuri, 20 septembrie. Omul de televiziune a dezvăluit că a vorbit cu George Simion la telefon.

În cadrul conversației cu pricina, George Simion i-ar fi spus lui Victor Ciutacu că sarcina Ilincăi Simion a fost confirmată cu ajutorul a șase teste de sarcină. Președintele AUR ar urma să își țină primul copil în brațe în primăvara anului viitor.

Ilinca Simion, mai îndrăgostită ca niciodată. Soția lui George Simion, mesaj emoționant pentru liderul AUR

Vestea că George și Ilinca Simion urmează să devină părinți anul viitor a venit cu doar câteva ore înainte de ziua de naștere a liderului AUR.

Omul politic împlinește joi, 21 septembrie, 37 de ani.

După ce a primit cel mai frumos cadou din lume, George Simion s-a bucurat și de o urare din partea partenerei sale de viață. Cu câteva ore în urmă, Ilinca Simion a postat pe rețelele de socializare o imagine cu fericitul cuplu, împreună cu un scurt mesaj.

„La mulți ani, inima mea! Oriunde cu tine!”,

a postat tânăra, pe contul ei de Facebook.

George Simion și Ilinca Munteanu au spus marele „DA” cu un an în urmă

George Simion și Ilinca Munteanu și-au unit destinele pe 27 august 2022, cu aproximativ un an în urmă. Cei doi îndrăgostiți și-au dorit ca nunta să cuprindă o mare parte dintre tradițiile românești, de la pețit și până la bărbieritul cu toporișca.

Citește și: George Simion și Ilinca, în culmea fericirii: „Bravo, dragostea mea!”. Au fost copleșiți de felicitări!

Peste 10.000 de persoane au luat parte la fericitul eveniment, la care liderul AUR chemase întreaga țară.