Este scandal imens în familia Șoșoacă. Senatoarea l-a suspendat pe soțul ei din funcția de prim-vicepreședinte al partidului pe care îl conduce. La rândul său, acesta spune că este un abuz. Scandalul a ajuns în mediul online mai ales că au apărut și înregistrări cu soțul Dianei Șoșoacă dansând cu o altă femeie.

„Într-un partid nu suntem soți și soție. În general, bărbații care sunt în posturi de conducere nu prea înțeleg gesturile femeilor când vine vorba despre politică”,

a declarat senatoarea.

Citește și: Diana Șoșoacă și George Simion, la un pas de bătaie în Parlament. În scandal au intrat și ceilalți aleși: „Nu ți-e rușine, violentule?!”

Diana Șoșoacă are ultimul cuvânt. Așa s-a întâmplat și zilele trecute, când și-a surprins soțul după ce a anunțat că îl suspendă din funcția de prim-vicepreședinte al partidului pe care împreună îl conduc.

Aceasta a invocat faptul că serviciile secrete îi amenință familia.

„Va veni momentul să aleg, forțată de împrejurări, evident la presiunea sistemului și vă spun un singur lucru. Aleg țara și poporul. Dacă bărbatul nu înțelege să fie stâlpul casei, să respecte femeia și mai ales când pui, prejudiciezi cea mai mare mișcare de salvare națională SOS România, pentru a cădea în capcana sistemului, înseamnă că nu ești bun pentru a merge înainte”,

a mai spus Diana Șoșoacă.

În timp ce senatoarea este radicală în ceea ce privește prioritățile sale, soțul ei pare mai rezervat și încă speră la o cale de mijloc. „Sper să nu se ajungă până acolo. Mai stau câteva zile, discut cu ea, să știți, în fiecare zi. Noi mai avem și problema, care ar fi trebuit să nu fie o problemă, dar a devenit faptul că suntem soț și soție.

Toate asta ne afectează, le ducem cu noi acasă, le ducem cu noi în bucătărie, le ducem cu noi în sufragerie, le ducem cu noi dormitor”, a declarat soțul Dianei Șoșoacă.

Silvestru Șoșoacă, surprins în timp ce dansa cu o altă femeie 

Bărbatul spune că gestul femeii cu care e căsătorit de șapte ani este unul abuziv și ilegal, iar suspendarea sa se poate face doar cu votul majorității.

„Se poate adresa instanței de judecată pentru a analiza cazul dânsului”, a mai spus Diana Șoșoacă.

O altă ipoteză a scandalului dintre cei doi este legată de apariția unei înregistrări în care Silvestru Șoșoacă dansează cu o femeie. Acesta a explicat că fusese invitat la dans pentru că cei din sală știau că urmează ziua lui.

„M-a invitat la un dans, era culmea să refuz, mi-ar fi crăpat obrazul de rușine”,

a mai spus soțul Dianei Șoșoacă. Bărbatul nu a atacat până acum decizia de suspendare din funcția de prim-vicepreședinte, iar biroul executiv central al partidului condus de soția sa ia în calcul excluderea lui din formațiune.