Soțul Dianei Șoșoacă a ajuns în vizorul Poliției Capitalei, după ce senatoarea s-a plâns că este agresată emoțional. Anchetatorii au emis un ordin de protecție provizoriu pentru Silvestru Șoșoacă și ar putea monta brățară de monitorizare. Cu detalii despre acest subiect a venit reporterul Claudia Costandiș, în cadrul jurnalului NEWSTIME.

Citește și: Diana Șoșoacă ar putea rămâne fără nume. Silvestru Șoșoacă nu vrea să mai fie asociat cu senatoarea: „Am luat taurul de coarne”

„Polițiștii Capitalei au deschis un dosar penal pentru violență în familie și au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele lui Silvestru Șoșoacă, după ce soția lui Diana Ivanovici Șoșoacă a sunat la 112 și a spus că este agresată emoțional de soțul ei și că trăiește într-o stare de temere constantă. Ba mai mult, aceasta a declarat că în trecut soțul ei ar fi agresat-o și fizic, ba chiar ar fi îndrăznit să o atingă și pe fiica lor, în vârstă de 11 ani.

Astfel, ea a cerut să îi fie montată o brățară de monitorizare, iar întrucât Silvestru Șoșoacă nu s-a prezentat de îndată la secția poliției, oamenii legii s-au sesizat din oficiu și pentru infracțiunea de nerespectare a prevederilor ordinului de protecție.

Totuși, Silvestru Șoșoacă s-a prezentat la Secția 6 de Poliție, acolo unde le-a declarat jurnaliștilor că este șocat de ceea ce se întâmplă și că nu ar mai fi comunicat cu soția lui timp de câteva săptămâni decât prin intermediul online-ului și al presei.

Vă reamintesc faptul că în momentul de față soții Șoșoacă sunt în plin proces de judecată. Aceștia vor să divorțeze, ba mai mult, Silvestru Șoșoacă și-ar dori ca soția lui să nu îi mai poarte numele în continuare. Ce vor decide magistrații rămâne de văzut. Momentan aceștia au fost informațiile”, a declarat reporterul Claudia Constandiș.