În ediția de marți a emisiunii „Follow us!”, 2 aprilie 2024, Ilinca Vandici a luat-o prin surprindere pe colega ei, Teo Trandafir, cu anunțulfăcut! Cele două prezentatoare au dezbătut unul dintre cele mai noi subiecte din showbiz-ul românesc. Mai exact, Alex Bodi a cerut-o în căsătorie, în Maldive, pe iubita lui, Ema Uta. Momentul a fost unul extrem de emoționant, iar celebrul afacerist a pregătit până la ultimul detaliu.

Citește și: Ilinca Vandici, mesaj în direct pentru fostul soț! Prima reacție după ce s-a scris că are o nouă relație: „E liber!”

Imaginile emoționante cu cei doi și cu momentul în care Ema Uta acceptă să fie soția lui Alex Bodi au fost postate pe rețelele de socializare. Ilinca Vandici și Teo Trandafir i-au felicitat pe cei doi în cadrul emisiunii „Follow us!”, difuzată pe Kanal D2. 

Motivul pentru care Ilinca Vandici nu vrea să se mai căsătorească 

Ilinca Vandici a mărturisit că este extrem de bucuroasă pentru Ema Uta și pentru cererea impresionantă de care a avut parte. Deși cererile în căsătorie o emoționează, prezentatoarea a mărturisit că nu și-ar mai dori să primească din nou inelul. Această dezvăluire a luat-o prin surprindere și pe colega ei, Teo Trandafir.

Ilinca Vandici: Alex Bodi a cerut-o pe Ema Uta în căsătorie! Felicitări, dragilor! Mi se pare un moment foarte frumos, întrucât au ales locația asta senzațională. Ei iubesc Maldivele, sunt deja a nu știu câta oară împreună acolo(...) Nu mă așteptam la pasul ăsta din partea lui Alex, știu că ei s-au tot certat și împăcat. Mi se pare foarte frumos organizată. S-a străduit, îmi place cum o pupă.

E frumos! Nu, nu mi-aș mai dori să fiu cerută în căsătorie, dacă vi se pare că sunt în fibrilații.

Teo Trandafir: Dar de ce?

Ilinca Vandici: Nu mai cred în asta. Ce zicea Oana Radu ieri? Pentru ce ne căsătorim? Sunt niște acte, care până la urmă îți dau bătăi de cap și te trezești...

Discuția dintre cele două prezentatoare a început să aibă un ton umoristic. Teo Trandafir i-a spus colegei sale că, dacă s-ar căsători din nou, atunci ar avea cine să acționeze în cazul în care ar ajunge în spital. Ilinca Vandici a mărturisit că, într-o asemenea situație, va fi vizitată de sora ei, încă un motiv pentru care nu ar avea nevoie să fie din nou căsătorită cu acte. 

Teo Trandafir: Dar dacă ți se întâmplă ceva și singurul care are dreptul să intervină e soțul?

Ilinca Vandici: Mă bagi în niște filme care nu îmi plac.

Teo Trandafir: Sunt filmele mele, pentru că am o vârstă, dragă. Ferească Dumnezeu, îmi rup un picior și trebuie să stau în spital să mă opereze oamenii. Cine are voie să mă viziteze?

Ilinca Vandici: Sora mea! Am scăpat! Nu trebuie să mă mărit!

Teo Trandafir: Că ai! Eu nici soră nu am. Dacă ai și pentru mine pe cineva.

Ilinca Vandici: Pot să fiu eu sora ta?

Teo Trandafir: Ești deja!