Oana Radu a fost prezentă în platoul emisiunii „Follow us!”, prezentată de Ilinca Vandici și Teo Trandafir, la Kanal D2, acolo unde a făcut noi dezvăluiri despre divorț. Celebra cântăreață și fostul ei soț, Cătălin Dobrescu, s-au despărțit în luna noiembrie a anului 2023, după mai bine de patru ani de relație. Chiar dacă inițial nu au vrut să dea detalii cu privire la motivul despărțirii, situația dintre cei doi a început să ia o întorsătură neașteptată după divorț. 

Citește și: Oana Radu, despre procesele deschise împotriva fostului soț: „Am dovezi pentru tot!”. Adevărul dureros despre divorțul de Cătălin Dobrescu

Vedeta a deschis trei procese pe numele lui Cătălin Dobrescu și speră ca justiția să îi facă dreptate. Oana Radu a decis să ia aceste măsuri după ce fostul ei soț ar fi început să intervină mult mai mult în viața ei.

În momentul de față, artista a mărturisit că este singură și nu vrea să se grăbească într-o nouă relație. Oana Radu a dezvăluit că este înconjurată de oameni minunați, de familie, prieteni și oameni care o susțin, iar acest lucru o ajută nespus de mult.

Urmează multe proiecte în viața ei, de care este entuziasmată și susține că îi vor aduce fericire. În ceea ce privește viața amoroasă, ea subliniat faptul că momentan nu există un bărbat nou în viața ei și nici nu vrea să se grăbească, deoarece

nu vrea să fie rănită din nou. 

Ilinca Vandici: E cineva în viața ta, Oana?

Oana Radu: Sunt mulți oameni care mă susțin și care mă ajută. Nu vreau să mă grăbesc și să mă arunc în situații care ar putea să mă rănească. Nu există un anume bărbat, dar există posibilități de a fi fericită în scurt timp, adică prieteni, proiecte, chestii în care mă angrenez ca să îmi fie bine.

Dacă simt nevoia să spun mai multe o să spun când o să fie momentul.

Oana Radu și-a cumpărat casă nouă, după divorț! 

Oana Radu a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă, după ce fostul soț a apărut din nou în viața ei și i-a cerut să locuiască din nou în apartamentul în care stăteau împreună. Chiar dacă era apartamentul ei, iar o perioadă de timp a fost nevoită să locuiască la prieteni, Oana Radu a luat decizia de a își cumpăra propria

casă. Ea a muncit foarte mult pentru apartamentul pentru care a deschis proces împotriva fostului ei soț, în care el este pe rol, și speră ca legea să îi facă dreptate. 

Oana Radu: Locuiesc în noua casă pe care mi-am cumpărat-o. Mi-a fost foarte greu să accept. Am înghițit foarte multe și după despărțire. Am muncit foarte multe pentru apartamentul ăsta. Eu trebuia să mă operez în Franța, am chisturi pe corzile vocale.

N-aveam voie să cânt. Am avut atât de multe evenimente în momente în care nici nu puteam să vorbesc. Mă duceam așa, cum puteam. Am zis că nu vreau să pierd casa asta, pentru că am muncit foarte mult pentru ea. Dacă tot am ajuns să mi permit chestii, am zis că vreau să muncesc să am casa mea. Am zis să ne înțelegem amiabil, ca să rămân eu cu apartamentul. A fost de acord, dar iată că am ajuns unde mi-a fost teamă. După toate lucrurile oribile pe care le-a făcut după despărțire, am zis că îmi cumpăr casa mea și mi-am cumpărat casa mea. Am intentat procesul de partaj. Pot să vorbesc despre asta, pentru că el este pe rol. Am intentat procesul de partaj și să decidă legea.