Deea Maxer trece printr-o perioadă înfloritoare, atât din punct de vedere sentimental, cât și profesional. În urmă cu an de zile, vedeta divorța de Dinu Maxer, bărbatul alături de care a format un cuplu mai bine de 18 ani. În momentul de față, este o iubită și o mămică fericită, iar vedeta se bucură de foarte mult succes și în domeniul afacerilor. Deea Maxer a intrat în direct în cadrul emisiunii „Follow us!”, prezentată de Ilinca Vandici și Teo Trandafir, unde a vorbit despre experiența ca agent imobiliar în Dubai.

Citește și: FOTO Cum au fost surprinși Deea Maxer și Robert Drilea, după zvonurile despărțirii! Acum este totul clar

Pe lângă afacerea cu produse cosmetice, Deea Maxer se ocupa si cu imobiliarele, atât in România, cat și in Dubai. Deea Maxer a dat toate detaliile despre acest subiect și despre motivele pentru care tot mai mulți români sunt interesați să investească în locuințele din Dubai.

Vedeta recomandă persoanelor interesate să investească într-un off-plan, un proiect care este momentan doare pe hârtie dar care aduce mai multe beneficii pe termen lung. 

Teo Trandafir: Cum se face că a crescut apetența românului pentru Dubai, într-o asemenea măsură?

Deea Maxer: Prețurile sunt super atractive față de piața imobiliară globală. În momentul de față, Dubaiul este în plină creștere.

Este numită de experți „noua America”. Emiratele sunt practic țările tuturor posibilităților în momentul de față. Este o atracție extraordinară din punctul de vedere al imobiliarelor.

Ilinca Vandici: Cât costă acolo un apartament? Mă gândesc că sunt pe mai multe paliere cumva.

Deea Maxer: Dacă îți dorești să investești în Dubai, primele mele întrebări către tine sunt dacă ai fi deschisă către o variantă de investiție off-plan.

Asta înseamnă un proiect pe care eu ți-l prezint și care este acum este doar pe hârtie și urmează să se toarne fundația în câteva luni, iar în 2-3 ani urmează să îți primești cheia.

Vedetele din România, tot mai interesate să investească în Dubai: „Este paradis fiscal” 

Deea Maxer a mărturisit că este căutată de multe personalități din domeniul artistic, însă nu poate dezvălui cine a contactat-o.

Dubaiul este un paradis fiscal, motiv pentru care multe persoane sunt interesate de a cumpăra sau investi în locuințele din această țară. De asemenea, plățile pot fi făcute atât în cash, prin transferuri bancare sau cripto. 

Teo Trandafir: Dacă eu am banii, tu ai casă pe stoc?

Deea Maxer: Ai și de unde alege. Doar că momentul în care locuința este finalizată, prețul crește destul de mult.

O investiție deșteaptă ar fi într-un proiect care este off-plan. În momentul în care primești cheile ai din start un profit.

Ilinca Vandici: Câte vedete au venit la tine să îți ceară sfaturi?

Deea Maxer: Au fost printre clienții interesați și oameni din sfera artistică. Nu o să dezvălui numele, nu își doresc asta. În Dubai nu te întreabă nimeni de unde ai acele venituri. Nu îți cere nimeni socoteală, de unde ai scos banii, dacă i-ai primit moștenire, cum i-ai câștigat. Este o piață deschisă, pentru oricine își dorește să plătească atât în cripto, cât și cash sau prin transferuri bancare. Este paradis fiscal, așa că nu toată lumea vrea să declare.