Deea Maxer și Robert Drilea formează un cuplu de aproape un an de zile. După divorțul de Dinu Maxer, Deea a fost prima care și-a găsit fericirea în brațele altei persoane. În ultima perioadă, cei doi nu au mai fost la fel de prezenți pe rețelele de socializare, ceea ce i-a făcut pe fani să creadă că între ei ar fi avut loc o despărțire. Vedeta a postat câteva mesaje su subînțeles pe pagina ei de Instagram, care ar fi adâncit și mai mult zvonurile despărțirii.

Citește și: Fiica Deei Maxer, noi probleme de sănătate! Ce se petrece cu Maysa: „Timp de 48 de ore s-a simțit mai bine, azi noapte simptomele au revenit”

Chiar dacă a negat că s-ar fi despărțit de Robert Drilea, fanii nu erau în totalitate convinși. Totul a ieșit la iveală chiar în acest weekend, când Deea Maxer și Robert Drilea au postat prima fotografie împreună, după mai mult timp.

Deea Maxer și cei doi copii ai ei, Andreas și Maysa, au ieșit în oraș alături de Robert Drilea. Cei patru s-au bucurat de vremea frumoasă din Capitală și s-au oprit chiar să mănânce și o înghețată pe Calea Victoriei. Robert Drilea a fost cel care a postat fotografia alături de iubita lui, în care cei doi par mai fericiți ca niciodată. 

Deea Maxer, primele declarații despre zvonurile despărțirii de Robert Drilea: „Dacă am ceva de declarat, ies și declar!” 

Deea Maxer a vorbit și despre postările care i-au pus pe fani pe jar. Întrebată dacă a încercat să transmită vreun mesaj cu fotografiile pe care le distribuie pe rețelele de socializare, fosta soție a lui Dinu Maxer a mărturisit că acestea nu au nicio legătură cu viața ei personală. Atunci când va avea ceva de declarat, ea va fi cea care va ieși în față și face anunțurile, fără să lase loc de zvonuri.

În schimb, Deea Maxer a mărturisit că ea postează acele mesaje în special pentru femeile din comunitatea ei, care o urmăresc și se regăsesc în acele mesaje. 

„Sunt niște statusuri de viață pe care le distribui, chiar dacă nu au legătură cu viața mea personală sau profesională. Dacă eu repostez anumite video-uri, motto-uri, mesaje care mă inspiră, nu au legătură cu viața mea personală. Nu sunt mesaje subliminale.

Dacă am ceva de declarat, ies și declar! Eu nu prea urmăresc ce se scrie despre mine pe internet. Poate mă mai sună mama sau îmi mai trimite o prietenă anumite articole, dar, în rest, eu nu urmăresc.

Sunt atât de ocupată cu munca… Mă ocup de copii, casă, serviciu… Oricum, zilnic eu postez anumite chestii, sunt anumite pagini pe care eu le urmăresc. Dau share doar postărilor care coincid cu principiile mele de viață.

Asta nu înseamnă că sunt gravidă sau că m-am despărțit… Totul este departe de viața mea personală, nu are nicio treabă. Sunt doar lucruri în care cred. Am multe femei care mă urmăresc și care se regăsesc în ceea ce postez și tocmai pentru ele le distribui”, a declarat Deea Maxer, pentru Playtech Știri.