După 18 ani de relație cu Deea Maxer și un divorț dureros, iată că Dinu Maxer iubește din nou. Cântărețul este îndrăgostit până peste cap de Magdalena Chihaia, femeia care i-a furat inima și l-a făcut să vadă din nou viața în roz.

În timp ce fanii vedetei aud deja clopotele de nuntă, cei doi nu se grăbesc să meargă la altar. Cu toate acestea, Magdalena Chihaia a început să petreacă din ce în ce mai mult timp în compania lui Andreas, fiul lui Dinu Maxer.

Din câte spune bruneta, aceasta se înțelege foarte bine cu băiatul, dar și cu mama lui Dinu.

„Ne înțelegem foarte bine. Îi face placere să vină la spectacolele mele, să povestim de școală, de fete și să ne jucăm toți 3 jocuri de socializare. Chiar vinerea asta ne-am jucat eu, Andreas, Dinu, Maysa si Eva (mama lui Dinu – n.e) remi. A fost super distractiv.

Avem o relație foarte frumoasă și deschisă. 

Vorbim despre colegele de la școală pe care le simpatizează sau care îl tachinează. De asemenea, vorbim și despre pasiunile lui plus că ne sfătuim foarte mult. Avem secretele noastre. Este un băiat foarte frumos și talentat așa că i-am promis că o să-l învăț tot ceea ce știu eu pe partea artistică, ce ține de mine, adică teatru și dans, și o să-l ajut ori de câte ori are nevoie.

Îl iubesc foarte tare.

Citește și: Deea Maxer, prima reacție după ce noua iubită a lui Dinu s-a afișat alături de copiii lor: „A apărut în diferite situații de familie”

Andreas a pus și muzică la un spectacol de teatru pentru copii scris si regizat de mine, în care a jucat și Dinu rolul de Harap-Alb. Andreas este adorat de colegii mei și de toți prietenii mei.

Mama îl adoră și îl răsfață culinar de fiecare dată când are ocazia”, a spus Magdalena Chihaia, pentru click.ro

Prima întâlnire dintre Dinu Maxer și părinții iubitei sale, extrem de emoționantă pentru cântăreț: „Nu o să vă vină să credeți”

Prima întâlnire dintre Dinu Maxer și părinții partenerei sale a fost una extrem de emoționantă pentru artist. Nu mică i-a fost uimirea când a descoperit că părinții Magdalenei Chihaia l-au cunoscut pe tatăl său și nu doar atât, dar chiar au lucrat împreună. 

„Anul trecut, tatăl meu a plecat dintre noi. Anul acesta am cunoscut-o pe Magdalena și la un moment dat și pe mama ei. Evident, nu o să vă vină să credeți, părinții Magdalenei au lucrat cu tatăl meu. Magdalena a fost chiar ajutată de tata în anumite probleme. Mama Magdalenei știa exact unde lucra tatăl meu și mi-a spus anumite lucruri despre el și atunci am lăcrimat”,

a declarat Dinu Maxer, în cadrul unei emisiuni televizate.