Dinu Maxer este din nou îndrăgostit, după ce a trecut printr-un divorț dureros și mediatizat. După 18 ani de relație, celebrul cântăreț și soția lui, Deea Maxer, au decis să o ia pe drumuri separate. Amândoi și-au refăcut viața alături de alte persoane, iar în viețile lor a apărut din nou armonia. Dinu Maxer a cunoscut-o pe actuala lui iubită, Magdalena Chihaia, în vara anului trecut. Cei doi au început să formeze un cuplu abia la câteva luni distanță după ce s-au întâlnit, în timpul unei vacanțe în Dubai.

Citește și: Ce a pățit Magdalena, iubita lui Dinu Maxer, chiar în noaptea Revelion! Nu i s-a întâmplat niciodată așa ceva: „Oameni neserioși”

Relația lor începe să fie din ce în ce mai consolidată, fiind peste tot împreună. Fanii se întreabă dacă cei doi au planuri mari pentru 2024, inclusiv dacă s-au gândit să ajungă și în fața altarului. Ei au răspuns sincer acestei întrebări, în cadrul unei emisiuni.

Chiar dacă relația lor evoluează de la o zi la alta, Dinu Maxer și Magdalena Chihaia au mărturisit că va mai dura până vor face planurile de nuntă. Ei s-au mutat recent împreună și vor să ia lucrurile ușor. 

„Până atunci mai avem mult. Atunci mă gândesc că va fi ceva mult mai amplu”, a declarat Magdalena Chihaia, pentru un post de televiziune. 

„Răspunsul la întrebarea asta este că este prea devreme. Mai lăsați-ne puțin să ne obișnuim unul cu celălalt. Locuim împreună și deja este un plus”, a mărturisit Dinu Maxer.

Dinu Maxer, în lacrimi atunci când i-a cunoscut părinții iubitei sale: „Nu o să vă vină să credeți”

Dinu Maxer a declarat recent că i-a cunoscut pe părinții iubitei sale, iar momentul a fost unul foarte emoționant pentru artist.

El s-a emoționat în momentul în care și-a dat seama că părinții Magdalenei îl cunoșteau pe tatăl lui, care s-a stins din viață în urmă cu mai bine de un an de zile. Mai mult decât atât, iubita lui a fost ajutată de multe ori de către tatăl lui, cu mult înainte ca cei doi să se cunoască. Această veste l-a emoționat până la lacrimi pe Dinu Maxer. 

„Anul trecut, tatăl meu a plecat dintre noi. Anul acesta am cunoscut-o pe Magdalena și la un moment dat și pe mama ei. Evident, nu o să vă vină să credeți, părinții Magdalenei au lucrat cu tatăl meu. Magdalena a fost chiar ajutată de tata în anumite probleme. Mama Magdalenei știa exact unde lucra tatăl meu și mi-a spus anumite lucruri despre el și atunci am lăcrimat”,

a declarat Dinu Maxer, în cadrul unei emisiuni televizate.