Dinu și Deea Maxer au divorțat după 18 ani de căsnicie, din care au doi copii: Andreas și Maysa. Cei doi și-au refăcut viețile alături de alte persoane, lucru pe care l-au acceptat într-un mod matur. După divorț, fetița a rămas alături de mamă, în timp ce băiatul a rămas alături de tată. Cu toate acestea, cei doi reușesc să își împartă timpul așa fel încât fiecare dintre copii să petreacă timp cu ambii părinții.

Citește și: Magdalena, iubita lui Dinu Maxer, a vorbit despre căsătorie: „Evident că mi-aș dori”. Cei doi formează unu cuplu de câteva luni

Dinu Maxer și-a oficializate relația cu noua iubită, Magdalena Chihaia, în vară. Povestea lor de dragoste a început inițial ca una de prietenie. Inițial au negat că între ei ar fi ceva mai mult, însă lucrurile s-au schimbat după ce au fost împreună în Dubai.

După ce au devenit oficiali, Dinu Maxer și Magdalena au început să petreacă tot mai mult timp alături de cei doi copii ai artistului cu Deea Maxer. Acest lucru nu ar fi deranjat-o deloc pe brunetă, mai ales că a și cunoscut-o deja pe Magdalena. Dinu Maxer a dezvăluit că cele două femei au o relație bună una cu cealaltă și a povestit cum a avut loc prima lor întâlnire.

„Toată lumea a fost șocată că noi locuim pe aceeași scară. Culmea, nu ne-am întâlnit întâmplător deloc, ne-am întâlnit organizat. Odată, când m-a ajutat foarte frumos și l-a adus pe Andreas de la mare pentru a petrece Deea câteva zile cu el. Magda, având drum în București, l-a adus ea, atunci s-au întâlnit pentru prima oară. Și chiar există o acceptare din partea amândurora, sunt încântate de acest lucru și n-au nicio treabă.

Fiecare are alt drum”, a declarat Dinu Maxer, pentru Cancan.ro.

Ce părere are Deea Maxer despre Magdalena, după ce a început să petreacă timp cu copiii ei: „Este absolut perfect!” 

Nu mult după de Dinu Maxer și Magdalena Chihaia au declarat că formează un cuplu, Deea Maxer a făcut primele declarații despre noua iubită a fostului ei soț.

Ea a mărturisit că își dorește ca cei doi copii ai ei să aibă o relație frumoasă atât cu tatăl lor, cât și cu noua lui iubită. Bruneta nu vede nimic greșit ca fostul ei soț și noua femeie din viața lui să petreacă timp alături de Andreas și Maysa, în contextul în care și ea l-a introdus pe iubitul ei, Robert Drilea, celor doi copii. 

„Iubitul meu, Robert, a apărut în diferite situații de familie din viața noastră de zi cu zi, alături de copiii mei.

Așa că nu văd absolut nimic greșit în asta, atâta timp cât copiii mei au o relație frumoasă cu iubitul meu, respectiv cu iubita lui Dinu. Este absolut perfect!”, a declarat Deea Maxer, pentru  Cancan.