Dinu și Deea Maxer au format un cuplu aproximativ 18 ani de zile, iar separarea lor a fost un moment total neașteptat în showbiz. Cei doi au ocupat luni de zile primele pagini ale tabloidelor. Ei au divorțat în primăvara anului 2023, iar în prezent fiecare și-a refăcut viața. Deea Maxer a fost prima care s-a afișat cu noul iubit, Robert Drilea. La câteva luni distanță, Dinu Maxer s-a cuplat cu Magdalena Chihaia.

Citește și: Magdalena, iubita lui Dinu Maxer, a vorbit despre căsătorie: „Evident că mi-aș dori”. Cei doi formează unu cuplu de câteva luni

La aproape un an de la divorț, detalii neașteptate despre căsnicia lor ies la iveală. Se pare că Dinu Maxer nu se afla în grațiile fostului su socru. Romeo, tatăl Deei Maxer, a ajuns în centrul atenției pe o rețea de socializare.

Acesta și-a apărat fiica în fața unei internaute, care a comentat că Deea Maxer a păstrat în continuare numele de familie al fostului soț. Tatăl brunetei i-a luat apărarea fiicei sale, iar pe Dinu Maxer l-a numit „chinul vieții ei”, cât și al întregii familii.

„Tot pentru cultura ta generală află că este în continuare Maxer. Asta ca să dormi liniștită și să te ocupi puțin de gramatica ta, aia <<educată>>. 

În plus, manierată și educată a fost întotdeauna, pentru că așa am educat-o (observi unde se pune cratima!).  Și mai află, stimată doamnă, că încă nu este singură pe lume doamna Maxer, chiar dacă a scăpat de chinul vieții ei și al nostru (Dl. fitze Maxer). Stai pe banca ta, că-ți dăm noi semnal când să ieși la tablă”, este comentariul lăsat de Romeo, tatăl Deei Maxer.

Deea Maxer, despre relația actuală cu Dinu: „Ținem legătura strict legat de copii”

Dinu și Deea Maxer continuă să țină legătura strict pentru cei doi copii ai lor. După divorț, fata a rămas în grija mamei, în timp ce băiatul a rămas alături de tată. Cei doi obișnuiau să fie parteneri chiar și pe scenă, lucru care s-a schimbat imediat după despărțire.

De asemenea, Dinu și Deea Maxer se mai ocupă împreună și de o afacere cu cosmetice.

„Noi ținem legătura strict legat de copii. Și atunci când e nevoie, profesional. De exemplu, Dinu m-a contactat zilele trecute legat de o problemă, să-i spunem așa, vizavi de business-ul pe care-l avem de gestionat împreună, și anume afacerea cu produse cosmetice. Din care facem parte amândoi, de vreo doi ani”,

a declarat Deea Maxer, potrivit Cancan.