Dinu Maxer și Magdalena Chihaia formează un cuplu de mai bine de jumătate de an, iar cei doi sunt de nedespărțit. Povestea lor de iubire a pornit dintr-o prietenie, iar pentru o perioadă de timp cei doi au încercat să își ascundă sentimentele. Cei doi au fost de nedespărțit în noaptea de Revelion. Magdalena Chihaia i-a fost alături iubitului ei, care a avut un eveniment la un restaurant din Capitală.

Iubita lui Dinu Maxer trebuia să aibă și ea un eveniment, însă s-a lovit de o situație fără precedent în cariera ei. Cu o zi înainte de noaptea de Revelion, ea a primit vestea că job-ul ei a fost anulat. Cu toate acestea, Magdalena Chihaia nu a fost tristă în noaptea dintre ani, deoarece a fost alături de iubitul ei până dimineața.

„A fost frumos! Am fost cu Dinu la un restaurant unde a prezentat în toate cele trei săli și unde efectiv lumea l-a savurat, l-a aplaudat după

care au făcut poze cu el. De data aceasta eu nu am lucrat. Trebuia să am și eu un eveniment cu fetele, însă s-a contramandat cu o zi înainte de Revelion.

Oameni neserioși. În 15 ani de când am evenimente și lucrez de Revelion nu am mai pățit asta. Însă, nu am fost tristă pentru că am putut să fiu tot Revelionul lângă iubitul meu și să ne bucurăm împreună de trecerea dintre ani.

Anul 2023 mie mi-a schimbat viața total și lui la fel și abia așteptam să vedem 2024 cât de magic va fi pentru noi”, a declarat Magdalena Chihaia pentru Click!

Magdalena Chihaia a cunoscut-o pe fosta iubită a lui Dinu Maxer: „Nu am simțit-o deloc că ar fi un om bun” 

Dinu și Deea Maxer au divorțat în primăvara anului trecut, iar vestea a venit ca un șoc pentru fanii cuplului.

Ei au fost împreună aproximativ 18 ani și împreună au doi copii, un băiat și o fată. După divorț, celebrul cântăreț a avut o scurtă relație cu o brunetă misterioasă, pe care a cunoscut-o înaintea Magdalenei Chihaia. Cele două s-au cunoscut la ziua de naștere a dansatoarei, iar Magdalena și-a dat seama din primele momente că cei doi nu formează un cuplu potrivit. 

Citește și: Cum a decurs prima întâlnire dintre Deea Maxer și Magdalena? Nici Dinu Maxer nu se aștepta la una ca asta: „Sunt încântate de acest lucru”

„Eu am foarte mulți prieteni ca să zic așa artiști și de obicei, când își fac iubite, le aduc la mine și le explică faptul că eu sunt prietena lor bună. După mă întreabă ce părere am despre X sau Y că eu cam simt așa oamenii și acum o să zic iar o chestie pe care nu am mai spus-o, dar lui i-am zis. Nu am simțit-o deloc că ar fi un om bun și tocmai de aceea mă gândeam că o să fie trecătoare.

A venit la ziua mea de naștere cu ea.(...) Dintre prietenii mei, toți sunt foarte discreți adică nici măcar după ziua mea de naștere, în cercul nostru de prieteni nu s-a auzit că Dinu ar fi fost acolo sau ceva.

Mai erau persoane publice acolo, nu cu notorietatea lui Dinu, dar erau. În același timp, știind că el venea însoțit nu am avut fotograf sau cameraman. A fost singura petrecere la care nu am avut fotograf sau cameraman și mie la ziua de naștere îmi place să am și am zis că eu vreau să se simtă confortabil și bine", a mărturisit Magdalena Chihaia, la  WOWnews.