Deea Maxer a anunțat în urmă cu puțin timp pe pagina ei de Instagram că Maysa se confruntă cu probleme de sănătate. Fiica acesteia și a lui Dinu Maxer a început să aibă simptome de răceală, care au început să fie din ce în ce mai îngrijorătoare. Prima care a avut simptome a fost chiar Deea Maxer, iar următorul a fost fiul ei, Andreas.

Citește și: Cum a decurs prima întâlnire dintre Deea Maxer și Magdalena? Nici Dinu Maxer nu se aștepta la una ca asta: „Sunt încântate de acest lucru”

Se pare că Maysa, mezina familiei, a fost cea mai afectată de această răceală. Mama ei a trebuit să stea trează toată noaptea pentru a îi fi alături, deoarece a avut inclusiv stări de febră. După ce a fost la medic, Maysa a fost testată, însă rezultatele au arătat că cea mică nu are nici gripă, nici COVID-19.

„Și voi tot cu răceală? Inițial am început eu cu Andreas în weekend cu ceva bazaconii pe digestiv.

Apoi Maysa direct în simptome de răceală. Am fugit ieri la medic, după amiază, pentru că a dat-o în episoade de vomă. Am făcut toate testele... nu are nici gripă, nici COVID. Pare că e o răceală clasică, azi noapte am făcut noapte albă. E cu febră răceala asta, cu tot tacâmul”
, a scris Deea Maxer, la InstaStory.

Dinu și Deea Maxer au divorțat la finalul lunii martie a anului trecut, însă au rămas în relații de prietenie de dragul celor doi copii ai lor.

Cei doi locuiesc în continuare în același bloc, dar la etaje diferite. Andreas, băiatul cuplului, în vârstă de 11 ani, a rămas în grija tatălui. În timp ce Maysa, în vârstă de 4 ani, a rămas în grija mamei. 

Deea și Dinu Maxer, întâlnire de gradul zero la ziua de naștere a fiicei lor 

Chiar dacă au divorțat în urmă cu aproape un an de zile, Dinu și Deea Maxer continuă să fie la fle de prezenți în viața celor doi copii ai lor,

mai ales în timpul evenimentelor importante. În septembrie 2023, amândoi au venit la grădinița Maysei, pentru a sărbători ziua ei de naștere. Gestul a fost extrem de apreciat de fanii lor, care s-au bucurat să îi vadă din nou împreună. La fel de fericită a fost și Maysa, care a împlinit 4 ani într-un decor de poveste, alături de ambii părinți. 

„La mulți ani, gărgărița lui tati! Maysa a avut parte de o surpriză la grădiniță de ziua ei! Am fost cu toții alături de ea, dar și prințesa ei preferată Belle

(din Frumoasa și Bestia), atât în realitate, cât și pe tort”, a scris Dinu Maxer pe pagina lui de Instagram.