Deea Maxer trece printr-o perioadă dificilă, după ce fiica sa, Maysa, a început să se simtă rău. Micuța a început să aibă simptome de răceală cu puțin timp înainte ca Deea Maxer să plece la schi împreună cu copiii săi.

Foarte activă în mediul online, Deea Maxer a împărtășit și de această dată ultimele detalii din viața sa cu românii care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Vedeta a mărturisit că a anulat imediat vacanța, după ce și-a testat fiica iar rezultatul a fost pozitiv la gripa de tip A.

„Am anulat plecarea. Am organizat o plecare la schi pentru Andreas, având în plan ca eu și Maysa să stăm la hotel. Însă, nu ne-a ieșit. Maysei i s-a confirmat gripa A. Chiar dacă timp de 48 de ore s-a simțit mai bine, azi noapte simptomele au revenit și i-am făcut test.

Nu risc să plec cu ei așa. Andreas înțelege situația, chiar dacă aseară la ora 18:00 eu căutam costum de schi prin magazine”
, a scris Deea Maxer, pe Instagram.

Fiica Deei Maxer, mai multe stări de rău în ultima perioadă: „Și voi tot cu răceală?”

Și cu câteva săptămâni în urmă micuța s-a confruntat cu probleme de sănătate. Atunci, Maysa s-a simțit rău din cauza unei simple răceli, care a dat-o însă peste cap pentru câteva zile.

Atunci, starea de rău i-a afectat și pe Andreas, celălalt copil al Deei și al lui Dinu Maxer, dar și pe vedetă, care le-a povestit fanilor din mediul online prin ce a trecut.

Citește și: Cine a fost bărbatul care i-a cuplat pe Dinu Maxer și Magdalena? Chimia dintre ei a fost observată încă de la prima întâlnire: „Este cumva nașul relației noastre”

„Și voi tot cu răceală? Inițial am început eu cu Andreas în weekend cu ceva bazaconii pe digestiv. Apoi Maysa direct în simptome de răceală. Am fugit ieri la medic, după amiază, pentru că a dat-o în episoade de vomă. Am făcut toate testele... nu are nici gripă, nici COVID. Pare că e o răceală clasică, azi noapte am făcut noapte albă. E cu febră răceala asta, cu tot tacâmul”,

a scris la acea vreme Deea Maxer, la InstaStory.