Au trecut deja 8 luni de când Dinu Maxer și Magdalena Chihaia formează un cuplu. Cei doi sunt îndrăgostiți și fericiți, așa că multă lume se așteaptă ca cei doi să ajungă în fața altarului.

Cuplul nu pare însă să se grăbească să facă marele pas. Mai mult decât atât, iubita lui Dinu Maxer a dezvăluit recent că nu vrea să ia numele său de familie. Motivul este unul simplu: nu vrea să fie asemănată cu Deea Maxer.

Cu ceva timp în urmă, fosta soție a lui Dinu Maxer și actuala sa iubită s-au întâlnit, iar Mădălina Chihaia descrie momentul ca unul în care ambele au avut o atitudine respectoasă, însă nu consideră că sunt prietene.

„Nu aș vrea să mă cheme Maxer, pentru că aș fi confundată cu Deea. I-am zis și lui Dinu, prefer să rămân Chihaia.

Fiecare e pe treaba ei. Plus că sunt actriță, Magdalena Chihaia deja e un nume. Pe Deea am cunoscut-o anul trecut, ne-am întâlnit de două ori, e ok. Nu suntem nici prietene, doar „bună”, „ce faci”, atât. Vorbim cuviincios, politicos și cam atât, e limita aia de respect.

Eu o respect că e mama copiilor lui Dinu și probabil și ea pe mine că sunt iubita lui Dinu.

Eu țin foarte tare la copii, iar Andreas pentru mine este mai mult decât cel mai bun prieten”, a declarat Magdalena Chihaia, la emisiunea „Bărbați vs Femei”.

Dinu Maxer, extrem de emoționat! Artistului i-au dat lacrimile atunci când i-a cunoscut pe părinții Magdalenei Chihaia

Cu ceva timp în urmă, Dinu Maxer i-a cunoscut pe părinții Magdalenei Chihaia. Întâlnirea a fost extrem de emoționantă pentru toată lumea, însă mai ales pentru artist, care a aflat că părinții parteneri sale l-au cunoscut și chiar au lucrat cu

tatăl vedetei. 

Citește și: Dinu Maxer, criticat dur de fostul socru! Ce a putut spune tatăl Deei Maxer, la aproape un an de la divorț: „A scăpat de chinul vieții ei”

„Anul trecut, tatăl meu a plecat dintre noi. Anul acesta am cunoscut-o pe Magdalena și la un moment dat și pe mama ei. Evident, nu o să vă vină să credeți, părinții Magdalenei au lucrat cu tatăl meu.

Magdalena a fost chiar ajutată de tata în anumite probleme. Mama Magdalenei știa exact unde lucra tatăl meu și mi-a spus anumite lucruri despre el și atunci am lăcrimat”, a declarat Dinu Maxer, în cadrul unei emisiuni televizate.